ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Ντέιβις: "Άφησα μια δουλειά στη μέση"

Ντέιβις: "Άφησα μια δουλειά στη μέση"
INTIME SPORTS

Ο Ντουέιν Ντέιβις έχει αφήσει πίσω του την περσινή περιπέτεια και τον αποκλεισμό του λόγω χρήσης απαγορευμένου σκευάσματος. Πλέον δηλώνει ανυπόμονος για το πρώτο παιχνίδι του Κόροιβου και υπόσχεται έναν... νέο Ντέιβις!

Η παραμονή του Ντουέιν Ντέιβις στον Κόροιβο αποτελούσε προτεραιότητα για τον Χάρη Μαρκόπουλο, μολονότι ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ τιμωρήθηκε με εξάμηνο αποκλεισμό λόγω χρήσης απαγορευμένου σκευάσματος.

Εν τέλει ο Ντέιβις έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Ηλείας και πλέον δηλώνει αποφασισμένος να τελειώσει τη δουλειά που πέρσι άφησε στη μέση!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο koroibosbc.gr για:

Την απόφασή του να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Κόροιβου και να ανανεώσει το συμβόλαιό του: "Η ομάδα και το τεχνικό τιμ μου έδειξαν πόσο με ήθελαν και πήρα την απόφαση να επιστρέψω στον Κόροιβο. Βέβαια, καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου παίζει και το γεγονός πως πέρυσι άφησα εδώ μια δουλειά στη μέση. Έτσι, αυτό μου έδωσε κίνητρο, καθώς δεν μου αρέσει να κάνω μισά πράγματα και είπα στον εαυτό μου ότι πρέπει να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που μου δίνεται, να παίξω για μια ολόκληρη σεζόν στην Ελλάδα, που είναι μια υπέροχη χώρα, και να αποδείξω τι πραγματικά αξίζω. Πέρασα πολύ όμορφα πέρυσι και είχα ως βασική προτεραιότητα να ανανεώσω. Χαίρομαι που αυτό οριστικοποιήθηκε".

Το αν έχει αφήσει πίσω την περσινή του τιμωρία: "Σίγουρα το έχω ξεπεράσει και έχω απίστευτη διάθεση να ξαναπαίξω. Είμαι απόλυτα έτοιμος να φορέσω ξανά τη φανέλα του Κόροιβου και να τον βοηθήσω να εκπληρώσει τους στόχους του. Δεν βλέπω την ώρα για το πρώτο παιχνίδι".

Το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο της ηλειακής ομάδας: "Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη τους και τη συγκινητική υποστήριξη που μου παρείχαν στο διάστημα μετά την τιμωρία μου. Τους ζητώ ειλικρινά συγγνώμη, για το περιστατικό που συνέβη πέρυσι και υπόσχομαι ότι θα δουν τον καλύτερό μου εαυτό για να τους κάνουμε όλοι μαζί χαρούμενους. Θέλω να ξέρουν πως την επόμενη χρονιά θα δουν ένα νέο... Ντουέιν Ντέιβις".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ