ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Με νέους "συμπαίκτες" ο Κόροιβος

Με νέους "συμπαίκτες" ο Κόροιβος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΚΑΕ Κόροιβος ενημέρωσε πως την Παρασκευή (10/6, 21:00) θα πραγματοποιηθεί ο απολογισμός της φετινής αγωνιστικής περιόδου, την ώρα που οι πληροφορίες θέλουν ομάδα επιχειρηματιών να ενδιαφέρεται για να ενισχύσει χορηγικά τους "μπλε" εν όψει της επόμενης σεζόν.

Εξασφάλισε την παραμονή του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ στο... παρά ένα και πλέον καταστρώνει τα πλάνα του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Κόροιβος θα συνεχίσει να βρίσκεται στα σαλόνια της πρώτη τη τάξει εθνικής κατηγορίας, αν και παραμένει εξαιρετικά αμφίβολο το κατά πόσο τη νέα χρονιά θα συνεχίσει στον πάγκο του ο Χάρης Μαρκόπουλος.

Όπως και να έχει, η διοίκηση του συλλόγου της Αμαλιάδας ενημέρωσε πως την Παρασκευή (10/6, 21:00) θα πραγματοποιηθεί η απολογιστική συνάντηση για τα πεπραγμένα της ομάδας τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Μέσα σε όλα όμως, δεν αποκλείεται να ειπωθούν πράγματα που θα αφορούν στο μέλλον.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, στην προσπάθεια που θα γίνει για τη νέα σεζόν, θα εμπλακούν επιχειρηματίες της πόλης με σκοπό να στηρίξουν την προσπάθεια του συλλόγου και αυτός να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστικός.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ