ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Μαρκόπουλος: "Αποφασιστικότητα, πίστη και θέληση"

Μαρκόπουλος: "Αποφασιστικότητα, πίστη και θέληση"

Σε τρεις τομείς, αποφασιστικότητα, πίστη και θέληση, στάθηκε με δηλώσεις του ο προπονητής του Κόροιβου Αμαλιάδας, Χάρης Μαρκόπουλος σχετικά με την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο το Σάββατο (25/10).

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες θα αγωνιστεί το Σάββατο ο Κόροιβος Αμαλιάδας. Οι νεοφώτιστοι υποδέχονται το Ρέθυμνο και ο τεχνικός της ομάδας, Χάρης Μαρκόπουλος, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ (esake.gr) τόνισε πως το κλειδί της αναμέτρησης βρίσκεται στη δική του ομάδα, ενώ απέφυγε να αναφερθεί στα δυνατά σημεία του αντιπάλου.

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι άνευ σημασίας για εμάς. Τα κοιτάζουμε όλα με την ίδια σοβαρότητα και εγρήγορση».

Για το κλειδί της αναμέτρησης, επεσήμανε: «Αυτό βρίσκεται στη δική μας ομάδα και πρέπει να μην το ξεχνάμε στο σπίτι, αλλά να το έχουμε πάντα μαζί μας: αποφασιστικότητα, πίστη και θέληση από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο».

Για τα δυνατά σημεία του Ρεθύμνου: «Τα δυνατά σημείο του αντιπάλου, διότι κάθε αντίπαλος έχει δυνατά σημεία, πόσω μάλλον το Ρέθυμνο που έχει υψηλούς στόχους για την φετινή χρονιά, τα έχουμε εντοπίσει, έχουμε προετοιμαστεί για να τα αντιμετωπίσουμε, αλλά δεν πρέπει να τα λέμε».

Για το πού θα στηριχθεί ο Κόροιβος, απάντησε: «Στηριζόμαστε πάντα στη σκληρή δουλειά που κάνουμε και στη θέλησή μας για διάκριση».

"Να κυριαρχήσουμε στα ριμπάουντ"

Ο Νίκος Αγγελόπουλος έκανε κι αυτός δηλώσεις από τη μεριά του. Για τη σημασία του αγώνα είπε: «Τα εντός έδρας παιχνίδια είναι πάντα σημαντικά και αυτό δεν έχει διαφορά από τα υπόλοιπα. Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα, όποιος πάρει τις περισσότερες νίκες στο γήπεδό του θα έχει και αυξημένες πιθανότητες στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία».

Για το ποιο θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης: «Θα πρέπει να κόψουμε τον ρυθμό τους και να κυριαρχήσουμε στη μάχη των ριμπάουντ».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Το Ρέθυμνο είναι μια πολύ γρήγορη ομάδα που της αρέσει να τρέχει το γήπεδο και είναι πολύ αποτελεσματική στο τρανζίσιον. Συν τοις άλλοις έχει μεγάλη έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ».

Για το πού θα στηριχθεί ο Κόροιβος: «Τα στοιχεία που βασιζόμαστε είναι: η δύναμη που μας δίνει ο κόσμος μας, συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουμε και το πάθος μας για να φτάσουμε στη νίκη».

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ