ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Μαρκέλ Σταρκς, ο διάδοχος του Κεν Μπράουν

Μαρκέλ Σταρκς, ο διάδοχος του Κεν Μπράουν

Ο 25χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ Μαρκέλ Σταρκς ανακοινώθηκε από τον Κόροιβο Αμαλιάδας και θα αντικαταστήσει τον Κεν Μπράουν.

Ο πρώτος σκόρερ και πασέρ της Stoiximan.gr Basket League αποχώρησε. Ο Μαρκέλ Σταρκς ήρθε! Ο Κόροιβος ανακοίνωσε σήμερα τον παίκτη που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Κεν Μπράουν, ο οποίος αποτελεί πια παρελθόν από την ομάδα της Αμαλιάδας , παρότι μετά το πέρας 10 αγώνων είναι πρώτος σε πόντους και ασίστ σε όλο το πρωτάθλημα.

Ο αντικαταστάτης του είναι ένας πόιντ γκαρντ ύψους 1,88μ. που πήγε τέσσερα χρόνια κολέγιο στο φημισμένο Τζορτζτάουν, έχοντας την τελευταία σεζόν (2013-14) 17,3 πόντους, 4,1 ασίστ και 2,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Ο 25χρονος Σταρκς δεν επιλέχθηκε στο Ντραφτ του 2014 και έκτοτε έχει αγωνιστεί στην Ιταλία (Φερεντίνο και Βάνολι), στην Αυστραλία (Κερνς Τάιπανς) και στη Γερμανία (Φρανκφούρτη).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κοροίβου:

" Η ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Markel Starks. Ο Αμερικανός point guard είναι γεννημένος στις 21 Φεβρουαρίου 1991 στο Maryland ,έχει ύψος 1.88 και είχε ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στο κολλέγιο του Georgetown.

Στην επαγγελματική του καριέρα έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στα πρωταθλήματα Ιταλίας και Γερμανίας. Καλωσορίζουμε τον Markel στην οικογένεια του Κοροίβου και του ευχόμαστε ο,τι καλύτερο".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ