ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Λαγός: "Χρονιά καθιέρωσης αυτή που έρχεται"

Λαγός: "Χρονιά καθιέρωσης αυτή που έρχεται"

Ο πρόεδρος του Κοροίβου, Χρήστος Λαγός, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Τάπες και Καρφώματα" για τους στόχους των "μπλε" εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, αλλά και τη σημασία της νέας συμφωνίας με τη NOVA.

Στον ραδιοφωνικό αέρα του Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Τάπες και Καρφώματα" φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Λαγός. Ο πρόεδρος του Κοροίβου αναφέρθηκε στους στόχους που υπάρχουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά και τη σημασία της συμφωνίας με τη NOVA για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το περσινό ντεμπούτο του Κόροιβου Αμαλιάδας στην Basket League και τις προσδοκίες για την νέα σεζόν: " Πέρσι ξεπεράστηκε κάθε προσδοκία μας με την είσοδο στα πλέι οφ, στην πρώτη μας χρονιά στην Basket League. Ελπίζουμε να συνεχιστεί κ την νέα σεζόν. Η φετινή χρονιά θα είναι πιο δύσκολη. Θέλουμε να καθιερωθούμε. Όλοι μπορούμε να κάνουμε μια καλή χρονιά. Το δύσκολο είναι να καθιερωθείς την δεύτερη και τρίτη χρονιά στην κατηγορία. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πολλή αγάπη και σεβασμό. Εμπιστευτήκαμε έναν νέο προπονητή, τον Χάρη Μαρκόπουλο που έχει όλα τα εχέγγυα για να κάνει πολύ σημαντικά πράγματα. Έχει αφιερώσει τη ζωή του στο μπάσκετ. Τα επόμενα χρόνια θα αφήσει το σημάδι του στο ελληνικό μπάσκετ. Ο κόουτς χειρίζεται εν λευκώ όλα τα μεταγραφικά ζητήματα".

Για το γεγονός ότι στηρίζει τον Κόροιβο σε περίοδο οικονομικής κρίσης: " Είμαστε μια παρέα ανθρώπων που ασχολούμαστε πολλά χρόνια με την ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να την αφήσουμε. Πρέπει όμως να προσαρμοστούμε στα δύσκολα δεδομένα της εποχής και σε αυτή την προσπάθεια έχουμε τα εχέγγυα που μας παρέχει η χορηγία της NOVA που ολοκληρώθηκε και υπογράφτηκε εν μέσω κρίσης. Είναι πολύ σημαντικό το ότι θα έχουμε έσοδα στα οποία θα μπορούμε να βασιστούμε, αλλά και ότι θα έχουμε τηλεοπτική κάλυψη τη νέα χρονιά. Έτσι θα μπορούμε να προβάλουμε κ τη δουλειά μας και τους υπόλοιπους χορηγούς μας".

Για τους φιλάθλους: " Η ανταπόκριση του κόσμου πέρσι ήταν πολύ καλή. Προσδοκούμε ότι φέτος θα έρχεται περισσότερος κόσμος στο γήπεδο. Όταν μάλιστα γίνουν κάποιες μεταγραφές οι φίλαθλοι θα αγκαλιάσουν την ομάδα".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ