ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Λαγός: "Στο τέλος θα αποδοθεί δικαιοσύνη"

Λαγός: "Στο τέλος θα αποδοθεί δικαιοσύνη"
EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κόροιβος, Χρήστος Λαγός κάλεσε τους φίλους της ομάδας του να δώσουν δυναμικό "παρών" στην αναμέτρηση με τον ΓΣΛ Φάρο (10/4), ενώ αναφέρθηκε και στη... μάχη της παραμονής στην Stoiximan.gr Basket League

Ο Χρήστος Λαγός εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Κόροιβος θα βγει νικήτης από τη "μάχη" της παραμονής στην Stoiximan.gr Basket League, κάλεσε τους φιλάθλους να γεμίσουν το κλειστό γήπεδο της Ήλιδας στο παιχνίδι με τον ΓΣΛ Φάρο (10/4) και τόνισε πως στην ομάδα του παρακολουθούν "στενά τα τεκταινόμενα σε σχέση με άλλες ανταγωνιστικές ομάδες".

"Θα ήθελα να ξεκινήσω με δύο θέματα μη μπασκετικά. Καταρχάς να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα του Αστέρα Αμαλιάδας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνική και να της ευχηθώ καλή επιτυχία στα μπαράζ για την άνοδο στη Β’ Εθνική. Επίσης, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στις άλλες δύο ομάδες του νομού, τον Πανηλειακό και τον ΠΑΟ Βάρδας, για την πολύ καλή πορεία τους. Ακόμα, θέλω να συγχαρώ και την ομάδα βόλεϊ του συλλόγου μας, που αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Πελοποννήσου και να της ευχηθώ ό,τι καλύτερο στα μπαράζ και καλή επάνοδο στην Α2 κατηγορία", είπε αρχικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κόροιβος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Μ. Τετάρτη (4/4), ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Σε ό,τι αφορά τα δικά μας θέματα, η σημερινή συνέντευξη γίνεται με αφορμή τον αγώνα της επόμενης Τρίτης (10/04-18:00) με αντίπαλο τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο που είναι καθοριστικός για την ομάδα μας, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Θέλουμε να καλέσουμε όλο το φίλαθλο κόσμο της Ηλείας να γεμίσει το γήπεδο και να σταθεί στο πλευρό μας. Με νίκη στο παιχνίδι αυτό θα εξακολουθούμε να κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας και πιστεύω ότι θα την κατακτήσουμε.

Θα ήθελα να πω ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι ώρα για απογοήτευση ή για να κάνουμε κριτική προς την ομάδα, αλλά προέχει η συσπείρωση όλων γύρω από τον Κόροιβο. Την Τρίτη το γήπεδο θέλουμε να είναι κατάμεστο, με την ατμόσφαιρα που μόνο οι φίλαθλοί μας ξέρουν να δημιουργούν, με ήθος και δυνατή φωνή, σε αθλητικά πλαίσια πάντα. Θέλουμε ο κόσμος μας είναι ο 6ος παίκτης στην προσπάθειά μας και να μας σπρώξει προς τη νίκη. Ο αγώνας είναι καθοριστικός και γι αυτό ζητάμε από τους φιλάθλους μας να αφήσουν σε δεύτερη μοίρα τη δουλειά τους ή άλλες υποχρεώσεις τους και να στηρίξουν την ομάδα μας. Ο Κόροιβος είναι διαφήμιση για όλο το Νομό και πρέπει να παραμείνει στην Α1".

Τέλος, ο Χρήστος Λαγός ανέφερε πως "παρακολουθούμε στενά τα τεκταινόμενα σε σχέση με άλλες ανταγωνιστικές ομάδες, το λέω για να μη νομίζουν κάποιοι κύριοι πως ό,τι κάνουν θα περνάει έτσι. Βλέπουμε διάφορα περίεργα πράγματα, αλλά δε θέλουμε να δυναμιτίσουμε την κατάσταση. Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλες τις αρχές και τα αρμόδια όργανα που εποπτεύουν το πρωτάθλημα. Εμείς δίνουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αν εξαιρέσουμε την πρώτη που η ομάδα έλαβε μέρος και στα playoffs, τον αγώνα μας με ήθος και αξιοπρέπεια. Δεν καταφεύγουμε σε μεθόδους παλιομοδίτικες, που τις επιβάλλουν ο ιστορικός κόσμος ορισμένων ομάδων. Εμάς ο υπέροχος κόσμος μας είναι οι φίλαθλοι που μας στηρίζουν συνέχεια, οι απλοί άνθρωποι, οι οικογένειες, τα μικρά παιδιά και οι ακαδημίες.

Πιστεύουμε ότι το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα και στο τέλος θα αποδοθεί δικαιοσύνη κι αυτός που αξίζει να μείνει θα μείνει κι εκείνος που πρέπει να πέσει θα πέσει. Εμείς θα δώσουμε μέχρι το τέλος τον αγώνα μας με ήθος, όπως κάνουμε σε όλη μας τη διαδρομή, τόσο στα τέσσερα χρόνια που βρισκόμαστε στην Α1, όσο και στις μικρότερες κατηγορίες κατά το παρελθόν. Πιστεύουμε ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε και θα είμαστε ξανά εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ