ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Φουλ για Σαχπατζίδη ο Κόροιβος

Φουλ για Σαχπατζίδη ο Κόροιβος

Ο Κόροιβος εντείνει τις προσπάθειες του για ενίσχυση του ρόστερ του και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο 23χρονος σέντερ Γιάννης Σαχπατζίδης είναι ο πρώτος στη λίστα του Ντίνου Καλαμπάκου για τη θέση "5".

Η εποχή Καλαμπάκου έχει ξεκινήσει στον Κόροιβο και η ομάδα της Αμαλιάδας έχει μπει σε διαδικασία ενίσχυσης του ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν. Η αρχή στις μεταγραφικές κινήσεις έγινε με τους Αντώνη Μιχάλογλου και Γιαννούλη Χατζηνικόλα δείχνοντας ότι το πλάνο που υπάρχει αφορά τη στήριξη σε νέους ταλαντούχους αθλητές που θα έχουν τη διάθεση να διακριθούν σε επίπεδο Basket League.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Ντίνος Καλαμπάκος έχει ζητήσει μεταξύ άλλων από τη διοίκηση του Κοροίβου τον 23χρονο σέντερ, Γιάννη Σαχπατζίδη με τον οποίο συνεργάστηκε την περσινή σεζόν στο Παγκράτι με τους Ηλείους να μην θέλουν να του χαλάσουν.... το χατίρι. Με τον ύψους 2.09μ. παίκτη έχει γίνει επαφή, εκφράζοντάς του την επιθυμία για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Ο Γιάννης Σαχπατζίδης ξεκίνησε την καριέρα του στην ΧΑΝΘ και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για το Ρέθυμνο απ' όπου παραχωρήθηκε δανεικός στο Ηράκλειο, πριν μετακομίσει στο Παγκράτι.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ