ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Κεμπ και επίσημα στον Κόροιβο

Κεμπ και επίσημα στον Κόροιβο
FIBA BASKETBALL

Ο Άνταμ Κεμπ είναι και με την... βούλα παίκτης του Κόροιβου, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ηταν γνωστό από χθες (29/3) ότι υπήρχε συμφωνία μεταξύ του Άνταμ Κεμπ και του Κόροιβου , τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση από την ομάδα της Αμαλιάδας, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ.

Ο Κεμπ θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τράβις Κον, το συμβόλαιο του οποίου λύθηκε πρόσφατα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με τον καλαθοσφαιριστή Adam Michael Kemp, που θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 20.

Ο νέος αθλητής της ομάδας μας γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 1990 στη Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Έχεις ύψος 2,08 και αγωνίζεται στη θέση του Center. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Marrist και ολοκλήρωσε την κολεγιακή του καριέρα (2010-2014) έχοντας κατά μέσο όρο 8,9 πόντους, με 50% στα δίποντα, 61% στις ελεύθερες βολές, 7,6 ριμπάουντ και 2 μπλοκ σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Την παρθενική του σεζόν ως επαγγελματίας (2014-15) αγωνίστηκε στα Σκόπια στηνKK Feni Industries με 12,1 πόντους, με 62% στα δίποντα, 61% στις βολές, 8,7 ριμπάουντ και 1,3 μπλοκ σε 25,4 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Την επόμενη χρονιά (2015-16) φόρεσε τη φανέλα της Astana του Καζακστάν λαμβάνοντας μέρος στη VTB United αλλά και στο Europe Cup και στη συνέχεια (2016-17) τον απέκτησε η βέλγικηProximus Spirou Charleroi, με την οποία στο πρωτάθλημα είχε κατά μέσο όρο 5 πόντους, με 58,1% στα δίποντα, 70,6% στις ελεύθερες βολές και 3,5 ριμπάουντ σε 13 λεπτά συμμετοχής, ενώ στο Basketball Champions League είχε 2,9 πόντους, με 53,8% στα δίποντα, 40% στα δίποντα και 2,5 ριμπάουντ σε 11,4 λεπτά συμμετοχής.

Φέτος, ξεκίνησε ξεκίνησε τη σεζόν στη Βουλγαρία με την Beroe, με την οποία έπαιξε στα προκριματικά του Europe Cup, αλλά κατόπιν ταλαιπωρήθηκε από ένα τραυματισμό που τον άφησε αρκετό καιρό εκτός δράσης, προτού ολοκληρώσει την αποθεραπεία του, ώστε να είναι έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα μας στο υπόλοιπο της STOIXIMAN.GR Basket League.

Καλωσορίζουμε τον Adam στην οικογένεια του Κόροιβου και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!"

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ