ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Καλαμπάκος: "Θα έχουμε πολλά να πούμε στο video"

Καλαμπάκος: "Θα έχουμε πολλά να πούμε στο video"

Παρά τη νίκη-πρόκριση στο Ηράκλειο, μόνο ευχαριστημένος δεν είναι ο Ντίνος Καλαμπάκος από την εικόνα που παρουσιάζει μέχρι στιγμής ο Κόροιβος.

Ο Κόροιβος έμεινε όρθιος στο Ηράκλειο, νίκησε την ομώνυμη ομάδα και προχώρησε στην επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου, εντούτοις ο Ντίνος Καλαμπάκος δεν ενθουσιάζεται από τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Είμαστε μία ομάδα εκτός ρυθμού ακόμα. Έχουμε πολύ δρόμο και πολύ ανηφόρα. Αναζητούμε ακόμα ξένους, προσπαθούμε να βρούμε έναν Έλληνα ακόμη, όμως δεν έρχεται. Θέλουμε να γίνουμε μία κανονική ομάδα Α1 κατηγορίας” λέει ο προπονητής του Κοροίβου.

Αυτό ήταν το τρίτο παιχνίδι που δώσαμε. Βρήκαμε μία ομάδα απέναντί μας σκληρή και καλή που είχε κίνητρο απέναντί μας. Δεν μπορούμε να πούμε ότι μας αφήνει ευχαριστημένους αυτό το παιχνίδι. Φεύγουμε με στεναχώρια και θα έχουμε να πούμε πολλά στο βίντεο” συνεχίζει ο Καλαμπάκος.

Στην δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης ο Κόροιβος θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πάτρας στο κλειστό της Περιβόλας. Αυτό το παιχνίδι αργεί όμως ακόμα (Τετάρτη 28/9) για την ομάδα της Αμαλιάδας, η οποία θα υποδεχτεί σήμερα στις 18:00 στο κλειστό της Ήλιδας το Κορωπί. Η κεντρική κερκίδα του σταδίου θα είναι ανοιχτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ