ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Καλαμπάκος: "Επρεπε να γεράσω για να αγαπηθώ"

BASKET LEAGUE / ÊÏÑÏÉÂÏÓ - ÐÁÏ (ÁÍÄÑÅÁÓ ÁËÅÎÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÊÏÑÏÉÂÏÓ - ÐÁÏ (ÁÍÄÑÅÁÓ ÁËÅÎÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Έτοιμος για ξεκούραση, αλλά έτοιμος και να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Κόροιβου δήλωσε ο μαέστρος της επιτυχίας της Αμαλιάδας, Ντίνος Καλαμπάκος.

Η παραμονή του Κόροιβου στη Stoiximan.gr Basket League συνιστά έκπληξη. Όχι γιατί δεν έγινε καλή δουλειά στην Αμαλιάδα, αλλά επειδή ο Ντίνος Καλαμπάκος είχε ελάχιστα όπλα στη διάθεσή του στη διάρκεια της χρονιάς. Υπήρχαν στιγμές που έμοιαζε να κρατά σφεντόνα απέναντι σε περίστροφα. Και όμως, κατάφερε να κρατήσει την ομάδα του στη μεγάλη κατηγορία.

" Με πήραν τα γεράματα για να φύγω από την Αθήνα, είτε σαν παίκτης, είτε σαν προπονητής. Ήρθα όμως σε μια πόλη που με αγάπησαν και τους αγάπησα. Ήταν όλοι δίπλα στην ομάδα. Θέλαμε αυτή την επιτυχία και την κατακτήσαμε" σχολίασε ο τεχνικός του Κόροιβου και συνέχισε: " Πριν από το ματς, για το πάθος για το αποτέλεσμα, έγιναν κάποιες βλακειούλες, όμως ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και ευτυχώς στο τέλος το κερασάκι μπήκε από εμάς. Όσο για το μέλλον, είναι νωρίς ακόμη. Ίσως μείνω εδώ. Θα δούμε. Ας πάμε προς το παρόν στα σπίτια μας για να ξεκουραστούμε. Τραβήξαμε μεγάλη ανηφόρα εδώ και οκτώ μήνες, αλλά στο τέλος την κρατήσαμε την ομάδα στην κατηγορία".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ