ΚΟΡΟΙΒΟΣ

ΚΑΕ Κόροιβος: "Πανηγυρική δικαίωση από το ΑΣΕΑΔ"

ΚΑΕ Κόροιβος: "Πανηγυρική δικαίωση από το ΑΣΕΑΔ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τρεις μήνες χρειάστηκαν μέχρι να εκδικάσει το ΑΣΕΑΔ την ένσταση της Κηφισιάς για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Κόροιβο (60-61). Η απόφαση ήταν θετική για την ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου, η οποία έκανε λόγο για "πανηγυρική δικαίωση".

Το παιχνίδι της Κηφισιάς με τον Κόροιβο διεξήχθη στις 7 Νοεμβρίου 2015 στο Ζηρίνειο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα, αλλά ολοκληρώθηκε -επί της ουσίας- σήμερα (11/2). Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε τη δεύτερη ένσταση που είχαν καταθέσει οι "κόκκινοι" αναφορικά με το καλάθι του Νίκου Γκίκα στα 9.7'' για το τέλος, που μέτρησε -ενώ ήταν για δύο πόντους- γράφτηκε στον φωτεινό πίνακα ως τρίποντο.

Ο Αθλητικός Δικαστής είχε απορρίψει την πρώτη , με την ΚΑΕ Κηφισιά να προσφεύγει σε δεύτερο βαθμό στο ΑΣΕΑΔ κυνηγώντας τη δικαίωση. Κάτι που πάντως δεν έγινε ποτέ, με τον Κόροιβο να παίρνει, οριστικά πλέον, τους δύο βαθμούς της νίκης και τη διοίκηση των "μπλε" να εκδίδει ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνει λόγο για "πανηγυρική δικαίωση".

Θυμίζουμε πως ο κριτής του αγώνα, Γρηγόρης Σαμαρτζής Σκέντζος, είχε τιμωρηθεί από την Τρίτη 10 Νοεμβρίου για το λάθος του, με διαγραφή από τους πίνακες μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κόροιβος:

" Πανηγυρική δικαίωση για την ΚΑΕ Κόροιβος, καθώς το ΑΣΕΑΔ εκδίκασε την ένσταση που είχε καταθέσει η Νέα Κηφισιά και αποφάσισε να την απορρίψει. Μπορεί κάποιοι να προσπάθησαν να αμφισβητήσουν τη νίκη μας, όμως η αλήθεια έλαμψε για τα καλά και είναι αντιληπτό ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα και τα επιτεύγματα των αθλητών μας μέσα στο γήπεδο. Η ΚΑΕ Κόροιβος δικαιώθηκε πανηγυρικά, κατακτώντας πεντακάθαρα το ροζ φύλλο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ