ΚΟΡΟΙΒΟΣ

ΚΑΕ Κόροιβος: "Κανένας δεν θα μας χαριστεί"

ΚΑΕ Κόροιβος: "Κανένας δεν θα μας χαριστεί"

Ο Κόροιβος παίζει τη... ζωή του στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με το Λαύριο (9/4, 17:00) και η διοίκηση της ομάδας της Ηλείας κάλεσε τους φίλους της ομάδας να ενισχύσουν την ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου.

Η νίκη των Τρικάλων επί του Λαυρίου κι αυτή του Αρκαδικού επί της Καβάλας... υπεραπλούστευσαν τα σενάρια που αφορούν στην εξασφάλιση της παραμονής. Πλέον ο Κόροιβος εξασφαλίζει την παραμονή του στην περίπτωση που θα προκύψει ισοβαθμία μόνο με τον Αρκαδικό.

Θέλει δηλαδή δική του νίκη επί του Λαυρίου, νίκη των Τρικάλων στο ματς με τον Απόλλωνα και ήττα του Αρκαδικού από την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κόροιβος

"Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι της ομάδας μας, το ερχόμενο Σάββατο δίνουμε τον τελευταίο αγώνα μιας χρονιάς που η μαγική πρώτη περίοδος διαδέχτηκε την εφιαλτική δεύτερη σε συνδυασμό με μια σειρά ατυχίες. Όμως παρά τη συνδυαστική αρνητικών αποτελεσμάτων, κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Με νίκη στην τελευταία αγωνιστική με το Λαύριο ανανεώνουμε την παραμονή μας για 3η χρονιά στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια για να υπόλοιπα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής , πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι η δική μας μάχη, ο αγώνας για την επιβίωση μας και την ύπαρξή μας θα δοθεί το Σαββάτο στο κλειστό της Ήλιδας. Το γήπεδο θα πρέπει να βράζει όσο ποτέ άλλοτε και η ομάδα μας θα πρέπει να καταθέσει τη ψυχή της για να βγει νικήτρια. Οτιδήποτε άλλο ακούγεται είναι εκ του πονηρού, κανένας δεν θα χαριστεί σε κανένα και κανένας δεν παίζει για να χάσει. Για αυτό οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να πάρουν την ομάδα από το χέρι και να την οδηγήσουν στην επιτακτική επικράτηση. Δεν θα πρέπει να υπάρχει κενό κάθισμα, για να δείξουμε για μια ακόμα φορά και την αγάπη του κόσμου σε αυτό το νομό για το άθλημα!!!! Φίλοι και Φίλες δώστε δυναμικό παρών".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ