ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Η ήττα φέρνει... Άλεν στον Κόροιβο

Η ήττα φέρνει... Άλεν στον Κόροιβο

Η εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό κατέστησε άμεση ανάγκη τη μεταγραφική ενίσχυση στον Κόροιβο, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Κρις Άλεν. Ποιος είναι ο 27χρονος γκαρντ, που φτάνει την Τρίτη (15/3) στη χώρα μας.

Ο Κόροιβος έμπλεξε για τα καλά πλέον, μετά τη νέα εντός έδρας ήττα -αυτή τη φορά από τον Κόροιβο. Οι "μπλε" του Χάρη Μαρκόπουλου επιβεβαίωσαν την εντός των συνόρων αδυναμία τους, με τον Χάρη Μαρκόπουλο να παίρνει άμεσα αποφάσεις για ενίσχυση, κυκλώνοντας το όνομα του Κρις Άλεν!

Ο 27χρονος γκαρντ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ουγγαρία με τα χρώματα της Ατομερόμου, ενώ πέρσι βρισκόταν στη D-League του ΝΒΑ, μετρώντας 10.3 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ κατά μέσο όρο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Κοροίβου αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας την Τρίτη (15/3) με σκοπό να πιάσει άμεσα δουλειά και να είναι στη διάθεση του Χάρη Μαρκόπουλου για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ απέναντι στον Παναθηναϊκό (20/3, 17:00) με σκοπό να πάρει χρόνο συμμετοχής και να είναι απόλυτα έτοιμος για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Έτσι, στο μηνιαίο συμβόλαιο που θα υπογράψει με τον Κόροιβο θα αντιμετωπίσει -πέραν του "τριφυλλιού"- τον Αρκαδικό (26/3), τον ΠΑΟΚ (2/4) και το Λαύριο (9/4).

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ