ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Η επόμενη μέρα του Κόροιβου

Η επόμενη μέρα του Κόροιβου

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, στόχος της ΚΑΕ Κόροιβος είναι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 90-100 χιλ.ευρώ ώστε η ομάδα της Ηλείας να απαλλαχθεί από τα βάρη του παρελθόντος και να εδραιωθεί στην Basket League.

Ο Κόροιβος ολοκλήρωσε φέτος τη μεγάλη υπέρβαση, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή στα playoffs στην παρθενική συμμετοχή του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και κλείνοντας ιδανικά μια απόλυτα πετυχημένη σεζόν σε όλα τα επίπεδα.

Πλέον η ομάδα της Ηλείας στρέφεται στην επόμενη μέρα. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, η ΚΑΕ συγκάλεσε έκτακτη γενική συνέλευση για την Παρασκευή 3 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, θα γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 90-100 χιλιάδες ευρώ, με βασικό στόχο να απαλλαχθεί η ομάδα της Ηλείας από τα... βάρη του παρελθόντος, δημιουργώντας παράλληλα τα εχέγγυα για να καθιερωθεί και να πρωταγωνιστήσει μέσα στα επόμενα χρόνια στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Οι διοικούντες τον Κόροιβο προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους, βαδίζοντας στο μοντέλο της πολυμετοχικότητας με τον κόσμο αρωγό σε αυτή την προσπάθεια.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κόροιβος

Πρόσκληση των μετόχων της Ανωνύμης Εταιρείας με την επωνυμία "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και τον δ.τ. "ΚΟΡΟΙΒΟΣ Κ.Α.Ε" σε έκτακτη γενική συνέλευση.

Α.Σ.Α ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, προσκαλούνται οι μέτοχοι της "ΚΟΡΟΙΒΟΣ Κ.Α.Ε" σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την τρίτη(3) Ιουλίου 2015 ,ημέρα Παρασκευή και ώρα 8.00 μ.μ. στο Λαζαράκειο Δημοτικό μέγαρο(Ισόγειο) στην Αμαλιάδα του Δήμου Ήλιδας όπου και η έδρα αυτής. Αν κατά την ως άνω ημερομηνία δεν επιτευχθεί η κατά τον Νόμο απαρτία για τη λήψη απόφασης, οι Μέτοχοι προσκαλούνται σε Α’Επαναληπτική Γενική Συνέλευση στον ανωτέρω χώρο την δεκάτη Πέμπτη(15) Ιουλίου 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 8.00μ.μ.

Α. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1) Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Β. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στην έκτακτη Γενική Συνέλευση έχουν οι μέχρι και την είκοσι επτά (27) Ιουνίου 2015 ημέρα Σάββατο εγγεγραμένοι Μέτοχοι στο Βιβλίο Μετόχων της εταιρείας(Καποδιστρίου 9) και στην περίπτωση της τυχόν Α’Επαναληπτικής Συνέλευσης οι μέχρι και την ενάτη(9) Ιουλίου 2015, ημέρα Πέμπτη εγγεγραμμένοι Μέτοχοι.

Γ. ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Επειδή η εταιρεία δεν έχει ακόμη εκδώσει οριστικούς τίτλους μετοχών, οι μέτοχοι θα μπορέσουν να μετάσχουν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση και να ασκήσουν τα δικαιώματα τους,εφόσον δηλώσουν με έγγραφό τους στα ως άνω γραφεία της Ανωνύμου εταιρείας,πρόθεση να συμμετάσχουν στην Συνέλευση ,αναφέροντας συγχρόνως τα στοιχεία τους και τον αριθμό των μετοχών τους,τα δε Νομικά Πρόσωπα να ορίσουν και τους εκπροσώπους τους μέχρι και την είκοσι επτά (27) Ιουνίου 2015 ημέρα Σάββατο,το πρωί από ώρα 09:00 π.μ έως και την 14.00 , και στην περίπτωση της τυχόν Α’Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης την ενάτη (9) Ιουλίου 2015, ημέρα Πέμπτη το πρωί από ώρα 09:00 π.μ έως και την 14.00.

Όσοι Μέτοχοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση με αντιπρόσωπο ,οφείλουν να παραδώσουν στην Εταιρεία και έγγραφα αντιπροσώπευσης τους, μέχρι και την είκοσι επτά(27) Ιουνίου 2015 ημέρα Σάββατο,το πρωί από ώρα 09:00 π.μ έως και την 14.00.

Και στην περίπτωση της τυχόν Α’Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης την ενάτη(9) Ιουλίου 2015, ημέρα Πέμπτη το πρωί από ώρα 09:00 π.μ έως και την 14.00. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του Μετόχου προς τις διατάξεις του άρθρου 28 του κ.ν 2190/1920 ο εν λόγω Μέτοχος μετέχει στην Γενική Συνέλευση μόνο μετά από άδεια της.

Αμαλιάδα, Δ.Ήλιδας 7 Ιουνίου 2015

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

ΛΑΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ