ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Γκότσερ: "Ανυπομονώ να αρχίσει η αγωνιστική περίοδος"

Γκότσερ: "Ανυπομονώ να αρχίσει η αγωνιστική περίοδος"

Ο Τόντρικ Γκότσερ θα κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον Κόροιβο και στις πρώτες του δηλώσεις φάνηκε ανυπόμονος για τη μεγάλη πρόκληση που είναι προ των πυλών, ενώ δεν παρέλειψε να συστηθεί στο κοινό της Αμαλιάδας

Έχοντας ολοκληρώσει την κολεγιακή του καριέρα με τη φανέλα του Texas Tech ο Τόντρικ Γκότσερ είναι έτοιμος για την πρώτη του σεζόν ως επαγγελματίας. Ο 22χρονος γκαρντ του Κοροίβου ετοιμάζεται για το μεγάλο άλμα της ζωής του και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Αμαλιάδας αναφέρθηκε στην ανυπομονησία που νιώθει, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τα χόμπι του και τη ζωή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ

" Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάω την καριέρα μου στον Κόροιβο. Νομίζω ότι μου ταιριάζει τέλεια και όπως γνωρίζω η ομάδα είναι σπουδαία.

Η πόλη της Αμαλιάδας είναι όμορφη και μου αρέσει πολύ το γήπεδο που θα παίζουμε. Ανυπομονώ να βρεθώ στην Αμαλιάδα και να αρχίσω προπονήσεις.

Επίσης ανυπομονώ να αρχίσει η αγωνιστική περίοδος και να γνωρίσω τους φιλάθλους του Κόροιβου να υποστηρίζουν την ομάδα μας. Περιμένω ένα γήπεδο γεμάτο φωνές σε κάθε αγώνα με τους φιλάθλους να στηρίζουν την ομάδα.

Και λίγα λόγια για μένα. Μόλις τελείωσα (13/8) το 2ο μεταπτυχιακό στο Texas Tech University Sports Media (σ.σ. πέρσι πήρε και το μεταπτυχιακό στο Sports management) . Παίζω μπάσκετ σε όλη μου την ζωή και επιτέλους το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα να γίνω επαγγελματίας παίκτης.

Η οικογένεια μου με στηρίζει πάρα πολύ καθώς και η μητέρα μου και ο πατέρας μου έχουν αθλητικό παρελθόν.

Τα ενδιαφέροντα μου είναι το ψάρεμα και το γκολφ που αγαπώ πολύ και τα κάνω μόλις έχω ευκαιρία.

See you soon guys".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ