ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Ευχαρίστησε Ελληνιάδη ο Κόροιβος

Ευχαρίστησε Ελληνιάδη ο Κόροιβος

Ο Σταύρος Ελληνιάδης αποχώρησε από τον Κόροιβο ώστε να αναλάβει χρέη Αθλητικού Διευθυντή στον Φάρο Κερατσινίου και η ομάδα της Ηλείας ευχαρίστησε τον έμπειρο παράγοντα για την προσφορά του την περσινή σεζόν.

Ο Φάρος Κερατσινίου έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο εντός κι εκτός παρκέ αφού ο Σταύρος Ελληνιάδης ανέλαβε χρέη Αθλητικού Διευθυντή στους νεοφώτιστους στην Α2.

Στο μεταξύ, ο Κόροιβος ευχαρίστησε τον Ελληνιάδη για την προσφορά του στην ομάδα της Ηλείας, στην περσινή παρθενική συμμετοχή της στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η ανακοίνωση του Κόροιβου

"Η ΚΑΕ Κόροιβος νιώθει έντονα την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Σταύρο Ελληνιάδη για τη μεγάλη προσφορά του. Ο Σταύρος δεν θα βρίσκεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο κοντά μας, όμως παραμένει πραγματικός φίλος και θα είναι πάντα ένας από εμάς. Η παρουσία του στην πρώτη, διδακτική για εμάς σεζόν στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ ήταν σημαντική, καθώς μας βοήθησε με τις γνώσεις και την εμπειρία του σε αυτό το δύσκολο και απαιτητικό ταξίδι. Σταύρο, σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στη συνέχεια της καριέρας σου και ελπίζουμε κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν στο μέλλον!".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ