ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Ερικ ΜακΚλέλαν ο εκλεκτός στον Κόροιβο

Ερικ ΜακΚλέλαν ο εκλεκτός στον Κόροιβο

Ο Κόροιβος συμφώνησε με τον Αμερικανό γκαρντ Ερικ ΜακΚλέναν, ο οποίος θα αποτελέσει τον διάδοχο του Ντεβόντες Σμιθ-Ριβέρα στο ρόστερ της ομάδας.

Ερικ ΜακΚλέναν ο... δέκατος! Ο Αμερικανός γκαρντ (25χρ., 1.93μ.) που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο γερμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Τούμπιγκεν, θα αποτελέσει τον διάδοχο του Ντεβόντες Σμιθ-Ριβέρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας. Παράλληλα, θα αποτελέσει τον 10ο ξένο παίκτη που θα φορέσει τη φανέλα του Κόροιβου την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο ΜακΚλέλαν έπαιξε στο κολεγιακό πρωτάθλημα από το 2011 μέχρι το 2016, αλλάζοντας όμως δύο φορές πανεπιστήμια. Ο 25χρονος γκαρντ ξεκίνησε την πορεία του από το Τάλσα το 2011, την επόμενη χρονιά μεταφέρθηκε στο Βάντερμπιλτ και δεν έπαιξε τη σεζόν 2012-13 λόγω της μεταγραφής του, όπως και τη σεζόν 2014-15, όταν άλλαξε εκ νέου κολέγιο, πηγαίνοντας στο Γκονζάγκα.

Εν τέλει αποφοίτησε το 2016 και ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από την Τούμπιγκεν και το γερμανικό πρωτάθλημα, όπου είχε μόνο 3,3 πόντους και 1,7 ασίστ σε 11 λεπτά κατά μέσο όρο, στους τρεις αγώνες που πρόλαβε να αγωνιστεί.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ