ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Επίσημο: Στον Κόροιβο ο Μιλεντίγιεβιτς

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ (EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ  ΡΑΠΑΝΗΣ)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ (EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κόροιβος ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιάκωβου Μιλεντίγιεβιτς, ο οποίος θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στη Stoiximan.gr Basket League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Υπό τις οδηγίες του Ντίνου Καλαμπάκου θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, με την ΚΑΕ Κόροιβος να ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 20χρονο γκαρντ - κάτι το οποίο είχε αποκαλύψει το Sport24.gr το Σάββατο (26/8) . Ο δις Πρωταθλητής Ευρώπης (με Νέους Άνδρες και Εφήβους) υπέγραψε τη Δευτέρα (28/8) το νέο του συμβόλαιο, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον Δούκα, και το απόγευμα θα δώσει το "παρών" στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς!

Ο νέος παίκτης μας γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 1997, έχει ύψος 1,90 m. κι αγωνίζεται ως point guard.

Πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες καλαθοσφαιριστές της γενιάς του. Διεθνής με όλα τα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων μέχρι σήμερα και στέλεχος της Νέων Ανδρών, η οποία κατέκτησε πριν από λίγες εβδομάδες το χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket U-20 2017 στην Κρήτη, καθώς επίσης και της Εθνικής Εφήβων, που κατέκτησε ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο το 2015 στο Eurobasket U-18 στο Βόλο!

Σε συλλογικό επίπεδο, άρχισε την καριέρα του στις ακαδημίες της Νέας Περάμου κι, αφού θήτευσε σε Μέγαρα κι Αιγάλεω, το 2015 αποκτήθηκε από τον ΑΣΕ Δούκα και τις δύο τελευταίες σεζόν έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα της Α2. Πέρυσι (2016-17) μέτρησε κατά μέσο όρο 3.7 πόντους σε 10.1 λεπτά συμμετοχής, έχοντας σε ποσοστά 52.4 % στα δίποντα, 50% στα τρίποντα και 76.2% στις ελεύθερες βολές.

Καλωσορίζουμε τον Ιάκωβο στην οικογένεια του Κόροιβου και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μία επιτυχημένη χρονιά με τη φανέλα της ομάδας μας"!

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ