ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Απόλυτα πετυχημένο το 3on3

Απόλυτα πετυχημένο το 3on3

Ευχάριστη έκπληξη προκάλεσε η μαζική συμμετοχή του κόσμου στο 3ο Τουρνουά Streetball 3on3 Slam city, το οποίο γίνεται με τη συνεργασία του Κοροίβου. Δυνατά παιχνίδια, σασπένς και εκπλήξεις συνέθεταν το παζλ του τετραημέρου που προηγήθηκε

Με εντυπωσιακό τρόπο έπεσε η αυλαία στο 3ο Τουρνουά Streetball 3on3 Slam City, που προκάλεσε κοσμοσυρροή στο "αναγεννημένο" αθλητικό κέντρο της Αγίας Βαρβάρας. Ο σύλλογος φίλων αθλητισμού Πύργου "Ολύμπιος", σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τη Δημοτική Αρχή Πύργου και την ΚΑΕ Κόροιβος, διοργάνωσαν ένα αξιόλογο τετραήμερο, με παράπλευρες δράσεις, δυνατά παιχνίδια, σασπένς, εκπλήξεις και ανατροπές.

Ο βασικός στόχος του τουρνουά, που τείνει να εξελιχθεί σε θεσμό, είναι η ανάπλαση των εγκαταστάσεων στο χώρο και ο σκοπός "ιερός", καθώς τα έσοδα από τις συμμετοχές θα δοθούν στο ίδρυμα "ΦΛΟΓΑ" για παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια. Ο κόσμος κατέκλυσε το αθλητικό κέντρο και έφυγε αποζημιωμένος με πλούσιο θέαμα και ποιοτικό μπάσκετ σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Συνολικά 87 ομάδες έλαβαν μέρος στους αγώνες, αποτελούμενες συνολικά από 350 αθλητές και η επιτυχία ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών.

Νικητές στην κατηγορία των παίδων ήταν οι "ΨΑΡΑΔΕΣ", οι οποίοι επικράτησαν στον τελικό των "ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ" με 15-13 και ακολούθησε η βράβευσή τους, παράλληλα με την απονομή στον Ηρακλή Πύργου για την άνοδό του στη Β' ΕΣΚΑΗ. Στους ενήλικες οι "ΒΑΣΑΝΗΔΕΣ" αποτελούμενοι από τους Γιώργο Μπεκρή, Βασίλη Αναγνόπουλο, Αλέξανδρο Κοντάρη και Πέτρο Καρώνη, πήγαν κόντρα στα προγνωστικά, κάμπτοντας με 15-6 την αντίσταση του φαβορί "3 & ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ" με 15-6.

Για πρώτη φορά φέτος στη διοργάνωση υπήρξε και διαγωνισμός τριπόντων, όπου ο Γιώργος Μπεκρής επικράτησε στον τελικό του Άρη Συνετού και του Σάκη Πυρομάλη. Ακολούθησε η απονομή του τροπαίου μέσα σε αποθέωση από το κοινό που έμεινε μέχρι τέλους και χάρισε το "ζεστό" του χειροκρότημα.

Αναλυτικά τι έγινε στα παιχνίδια της Δευτέρας

ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

1. ΑΡΑΧΤΟΙ & ΚΑΪΤ - ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ 6-15

2. ΦΑΝΤΟΜ / ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΨΗΣ - ΒΑΣΑΝΗΔΕΣ 13-15

3. ΣΑΝΤΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΑΝΣ - ΟΧΑΪΟ ΣΤΕΪΤ 0-8 ά.α.

4. 3 & ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ - ΑΓΡΟΓΑΙΑ 15-13

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

1. ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ - ΒΑΣΑΝΗΔΕΣ 7-15

2. ΟΧΑΪΟ ΣΤΕΪΤ - 3 & ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ 8-15

ΤΕΛΙΚΟΣ

1. 3 & ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ - ΒΑΣΑΝΗΔΕΣ 6-15

ΠΑΙΔΕΣ

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

1. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ - ΠΥΡΓΟΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ 11-8

2. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚ 4 - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΛΥΣΗ 11-6

3. THE THREAT - DUNKMASTERS 11-4

4. ΨΑΡΑΔΕΣ - ΚΥΝΗΓΟΙ 11-7

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

1. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΛΥΣΗ 11-4

2. ΨΑΡΑΔΕΣ - THE THREAT 11-3

ΤΕΛΙΚΟΣ

1. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ - ΨΑΡΑΔΕΣ 13-15

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ