ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Ανανέωσε με Κόροιβο ο Ντέιβις

Ανανέωσε με Κόροιβο ο Ντέιβις
INTIME SPORTS

Ο Ντουέιν Ντέιβις θα φορά τη φανέλα του Κοροίβου για έναν ακόμη χρόνο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr που είχε αποκαλύψει την πρόθεση της ομάδας της Ηλείας να κρατήσει στις τάξεις της τον Αμερικανό φόργουορντ.

Κάτοικος Αμαλιάδας για έναν ακόμη χρόνο θα είναι ο Ντουέιν Ντέιβις, που ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου. Ο Αμερικανός φόργουορντ αγωνίστηκε πέρσι στη χώρα μας με τα χρώματα του Κοροίβου, έχοντας πολύ καλή παρουσία.

Έτσι, ο νεαρός τεχνικός εισηγήθηκε την παραμονή του στο ρόστερ, με τους διοικούντες τον σύλλογο να υλοποιούν την επιθυμία του.

Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει από τις 25 Μαΐου την πρόθεση του Κόροιβου να κρατήσει στις τάξεις του τον Ντέιβις , παρά το γεγονός ότι είχε τιμωρηθεί για χρήση απαγορευμένου σκευάσματος.

"Η ΚΑΕ Κόροιβος κάνει γνωστή με μεγάλη της χαρά τη σύναψη συμφωνίας με τον αθλητή της Ντουέιν Ντέιβις (Dwayne Davis) για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Αμερικανός παίκτης μας, που καλύπτει τις θέσεις του σούτινγκ γκαρντ και του σμολ φόργουορντ, αποτέλεσε ένα σημαντικό "όπλο" στα χέριαν του προπονητή μας Χάρη Μαρκόπουλου και αποφασίστηκε να παραμείνει.

Ο Ντουέιν αγωνίστηκε πέρυσι σε 13 παιχνίδια στη Μπάσκετ Λιγκ ΣΚΡΑΤΣ και είχε κατά μέσο όρο 12.6 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 11 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ (ranking).

Who is who

Όνομα: Ντουέιν Ντέιβις

Ημ. Γέννησης: 27/11/1989

Ύψος: 1,96μ

Θέση: γκαρντ / φόργουορντ

Προηγ. Ομάδες: Σάουθερν Μισισσιπί, Μούρθια"

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ