ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Ανακοίνωσε Πουλιανίτη ο Κόροιβος

Ανακοίνωσε Πουλιανίτη ο Κόροιβος

Την απόκτηση του Στέλιου Πουλιανίτη, ο οποίος θα αγωνιστεί ως δανεικός από τον Άρη, ανακοίνωσε ο Κόροιβος.

Ο 20χρονος γκαρντ, διεθνής με τις μικρές Εθνικές, θα φορέσει τη φανέλα της Αμαλιάδας για έναν χρόνο, όπως προβλέπει η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος παίκτης έκανε το ντεμπούτο του στο παιχνίδι Κυπέλλου της Παρασκευής με αντίπαλο τον Πανερυθραϊκό, σκοράροντας 9 πόντους.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου αναφέρει:

"H KAE Kόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για έναν χρόνο με τον αθλητή Στέλιο Πουλιανίτη με τη μορφή δανεισμού από την ΚΑΕ Άρης. Ευχαριστούμε την ΚΑΕ Άρης για τη συνεργασία και την παραχώρησή του.

Ο 20άχρονος Έλληνας αθλητής γεννήθηκε στις 3 Απριλίου 1995 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1.86μ και καλύπτει τη θέση του πλέι μέικερ. Ξεκίνησε τη μπασκετική του διαδρομή από τις ακαδημίες ΑΚΘ Αστέρια του Θόδωρου Ροδόπουλου και ξεχώρισε από μικρός, κερδίζοντας την κλήση του στις μικρές εθνικές μας ομάδες.

Το καλοκαίρι του 2013 υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο στον Άρη, με τον οποίο έχει πάρει ήδη το βάφτισμα του πυρός στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Το καλοκαίρι αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Εθνικής μας ομάδας των Νέων, έχοντας ενθαρρυντική παρουσία.

Ο ταλαντούχος παίκτης έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Κόροιβου στον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανερυθραϊκό, σημειώνοντας 9 πόντους".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ