ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Μένει στη Λαμποράλ Κούτσα ο Ερτέλ

Μένει στη Λαμποράλ Κούτσα ο Ερτέλ

Ο Τομάς Ερτέλ έγινε το πρόσωπο της εβδομάδας, με τις Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές να τον διεκδικούν. Σήμερα (4/10) θα παίξει στην πρεμιέρα της Liga Endesa, με τη Λαμποράλ Κούτσα, όπου απ' ό,τι φαίνεται θα βγάλει τη σεζόν. Γιατί;

Αυτό που διαπίστωσε η Φενέρμπαχτσε, στα φιλικά προετοιμασίας, ήταν ότι θα ήταν χρήσιμο να προσλάβει έναν πόιντ γκαρντ. Το αυτό κατάλαβε και η Αναντολού Εφές. Το θέμα ήταν πως και οι δύο εστίασαν στην ίδια περίπτωση, για να δώσει τη λύση στο πρόβλημα τους: τον Τομάς Ερτέλ.

Ο 25χρονος Γάλλος βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Λαμποράλ Κούτσα, που... είναι γνωστή για τη συνήθεια της να πουλά παίκτες, έναντι του σωστού ποσού. Πολλώ δε, όταν αυτοί έχουν μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο μαζί της και άρα στο τέλος της εκάστοτε σεζόν μπορούν να φύγουν, χωρίς οι Βάσκοι να "βγάλουν" κάτι.

Η Εφές ήταν η πρώτη που αποτάθηκε στη Λαμποράλ, με τις πληροφορίες του sport24.gr να αναφέρουν ότι ο Χοσεάν Κερεχέτα ζήτησε το ποσό του 1.000.000 ευρώ. Οι Τούρκοι απάντησαν πως οι απαιτήσεις ήταν τεράστιες και πρότειναν κάτι κοντά στα 400.000 ευρώ και τον Ζόραν Πλάνινιτς. Παίκτης που έχει συμβόλαιο 1.2 εκάτ.δολ. με την Εφές, αλλά δεν έχει θέση στην ομάδα.

Η απάντηση των Βάσκων ήταν αρνητική (οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ζήτησαν τον Ντρέιπερ αντί του Κροάτη, με τους Τούρκους να αρκούνται σε ένα λιτό και απέριττο "όχι") και τότε ήταν που μπήκε στη μέση η Φενέρμπαχτσε. Αυτό που δεν ήξερε η πρωταθλήτρια της γείτονας, ήταν πως ο Ερτέλ έχει αλλάξει μάνατζερ και πήγε στον Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ατζέντης που συνεργάζεται με την Εφές, αλλά δεν θα λέγατε πως κάνει το ίδιο και με τη Φενέρ. Ή τουλάχιστον αυτό απέδειξαν και οι κινήσεις του περασμένου καλοκαιριού. Εν πάση περιπτώσει, η Φενέρμπαχτσε είχε πρόβλημα και με τις απαιτήσεις του Κερεχέτα. Για αυτό και το θέμα δεν κατέληξε κάπου, με τον Γάλλο να παίζει απόψε στην πρεμιέρα της Liga Endesa, εναντίον της Μπαρτσελόνα.

Από ό,τι φαίνεται, δύσκολα θα αλλάξει ομάδα, εκτός και αν γίνει κάποια τεράστια έκπληξη.

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ