ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Έφυγε κύριος από τη Βιτόρια ο Ίμπον Ναβάρο

Έφυγε κύριος από τη Βιτόρια ο Ίμπον Ναβάρο

Η Λαμποράλ Κούτσα αποφάσισε να ζητήσει στον Βέλιμιρ Περάσοβιτς να επιστρέψει στη Βιτόρια και πρότεινε στον Ίμπον Ναβάρο να μείνει ως συνεργάτης, αλλά αρνήθηκε.

Η λίστα με τους προπονητής που είναι στην αγορά και αναζητούν δουλειά αυξήθηκε κατά ένα μέλος, μετά την άρνηση του Ίμπον Ναβάρο να δεχθεί την πρόταση που του έκανε η Λαμποράλ Κούτσα, να μείνει στη Βιτόρια και να επιστρέψει στο πόστο του ασίσταντ κόουτς.

Να θυμίσουμε κάπου εδώ ότι οι Βάσκοι, για κάποιο λόγο, αποφάσισαν να ζητήσουν στον Βέλιμιρ Περάσοβιτς να επιστρέψει , ενώ ο Ναβάρο έκανε αξιοπρεπέστατη δουλειά. Κατά την έξοδο του, ευχαρίστησε τους πάντες στον οργανισμό "γ ια την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μου έδειξαν, όχι μόνο τους έξι τελευταίους μήνες που βρέθηκα στη θέση του χεντ κόουτς, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια που εργάστηκα και εξελίχθηκα σε αυτή την ομάδα". Ευχαρίστησε τους παίκτες του " που κάθε μέρα μου μάθαιναν και κάτι", αλλά και τους συνεργάτες του, πριν καταλήξει στο " αυτό δεν είναι "αντίο". Ίσως να τα ξαναπούμε κάποτε".

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ