ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Υπερπροσφορά της Φενέρ στον Μπαρνιάνι

Υπερπροσφορά της Φενέρ στον Μπαρνιάνι

Ο Αντρέα Μπαρνιάνι δραστηριοποιείται από το 2006 στο ΝΒΑ και για να τον φέρει η Φενέρμπαχτσε πίσω στην Ευρώπη, του έταξε τον ουρανό με τα άστρα. Πόσα; Διαβάστε!

Ο Αντρέα Μπαρνιάνι είναι ο μόνος Ευρωπαίος που έχει επιλεγεί στο Νο1 του ΝΒΑ draft. Αυτό έγινε το 2006 και τον σεφτέ τον έκανε το Τορόντο. Εκεί δηλαδή, όπου τελούσε χρέη αντιπροέδρου και ασίσταντ μάνατζερ ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι. Ο άνθρωπος δηλαδή, που από πέρυσι είναι ο GM της Φενέρμπαχτσε.

Μια από τις λεπτομέρειες που ενδεχομένως να μη γνωρίζετε, είναι ότι η πρόταση του Γκεραρντίνι να επιλέξουν οι Ράπτορς τον Μπαρνιάνι, μπροστά από τους ΛαΜάρκους Άλντριτζ, Ρατζόν Ρόντο και Μπράντον Ρόι, του είχε στοιχίσει τη δουλειά -γιατί οι εμφανίσεις του δεν αποδείκνυαν ακριβώς ότι άξιζε να είναι Νο1. Προφανώς και οι δύο βρήκαν το δρόμο τους, οπότε ας πάμε στο τώρα.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι η Φενέρ έχει ενημερώσει τον εκπρόσωπο του Μπαρνιάνι, ο οποίος είναι free agent και άρα ό,τι είναι να γίνει και με αυτόν θα γίνει μετά τις 15/7, πως εάν δεν βρει δουλειά στο ΝΒΑ, του προσφέρει 8 εκατ. δολ.., για διετές συμβόλαιο. Είναι τύπος που στην επίθεση παίζει ως πάουερ φόργουορντ (έχει μακρινό σουτ) και στην άμυνα ως 5.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ