ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Τι συμβαίνει με τον Γκάουντλακ;

Τι συμβαίνει με τον Γκάουντλακ;

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται μια ήττα μακριά εκτός των τελικών της τουρκικής λίγκας και χρειαζόταν ένα ταρακούνημα. Κάπως έτσι, προέκυψαν οι φωτογραφίες με νυχτοπερπάτημα του Άντριου Γκάουντλακ. Τι κρύβεται όμως, πίσω από την ιστορία;

Η ήττα από την Καρσίγιακα, την Πέμπτη (4/6) έφερε τη Φενέρμπαχτσε προ του γκρεμού. Διότι αν χάσει και στο σημερινό ματς (18.00) που επίσης διεξάγεται στην Karsiyaka Arena , θα μείνει εκτός τελικών της τουρκικής λίγκας. Και αυτό μάλλον δεν είναι καλό.

Για αυτό και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως συμπτωματική η... σύλληψη του Άντριου Γκάουντλακ να νυχτοπερπατά στη Σμύρνη, το βράδυ του 1-2 από την ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα, με το spor.haber7.com να αναφέρει πως ήταν και μεθυσμένος. Ο GM της Φενέρ, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι ενημέρωσε πως θα επιβληθεί πρόστιμο, αλλά ελάτε να δούμε τι κρύβεται πίσω από όλην αυτήν την ιστορία.

Κατ' αρχάς, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γνωρίζει πολύ καλά το χαρακτήρα των παικτών του και τις συνήθειες τους, αφού πριν καν τους καλέσει στην όποια ομάδα του, μιλά με ανθρώπους που 'χουν συνεργαστεί μαζί τους και άρα ξέρει ό,τι τους αφορά. Για τον Γκάουντλακ είχε μάθει λοιπόν, από πέρυσι πως είναι από τους παίκτες που τους αρέσει να χαλαρώνουν μετά τα ματς, με εξόδους για ποτό. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Εμίρ Πρέλντζιτς ( αρκεί να θυμίσουμε το συμβάν του προηγούμενου Απριλίου, όταν ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ είχε τεθεί και εκτός ομάδας, διότι καθυστερούσε στις προπονήσεις, μετά τα ξενύχτια του ), πριν προκύψει έντιμος συμβιβασμός.

Όπου "έντιμος συμβιβασμός" βάλτε και το γεγονός ότι η Φενέρμπαχτσε δεν διανυκτερεύει σε ξενοδοχείο, μόνο πριν τα ματς, αλλά το διήμερο πριν κάθε αγώνα -και αυτό γιατί φυσικά και έχουν γνώση οι καθ' ύλην αρμόδιοι. Όσο κερδίζει ωστόσο, μια ομάδα όλα αυτά περνούν σε δεύτερη μοίρα. Όταν βρίσκεται προ αιφνίδιου αποκλεισμού, τέτοιου είδους συμβάντα έρχονται στην επικαιρότητα.

Το βέβαιο είναι πως ο "Ζοτς" χρειαζόταν έναν τρόπο να ταρακουνήσει τους παίκτες του, προκειμένου να αποφευχθεί το μοιραίο. Και αυτός μπορεί να είναι ένας τρόπος. Κάπου εδώ ωστόσο, σημειώστε πως ο Γκάουντλακ έχει ουκ ολίγες προτάσεις ενδιαφέροντος από το ΝΒΑ, όπου φυσικά και θέλει να επιστρέψει και ενδεχομένως αυτός να είναι ο λόγος που δεν δίστασε να παραβιάσει το ωράριο της ομάδας του, μαζί και να φωτογραφηθεί με φαν της Καρσίγιακα, στο κλαμπ που ξενύχτησε (μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία). Αυτή η έκθεση εν τω μεταξύ, βοηθά με δυο τρόπους τη Φενέρμπαχτσε. Ή που θα αναλάβει τις ευθύνες του ο Αμερικανός και θα παίξει καλύτερα -γιατί η αλήθεια είναι πως στην ημιτελική σειρά "σέρνετε"- ή θα συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και αν φύγει για το ΝΒΑ, ο οργανισμός θα είναι πλήρως καλυμμένος.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ