ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Οι Βάσκοι ζητούν από τη Φενέρμπαχτσε τον Χίκμαν!

Οι Βάσκοι ζητούν από τη Φενέρμπαχτσε τον Χίκμαν!
INTIME SPORTS

Όπως φάνηκε και το βράδυ της Πέμπτης (30/10), η Φενέρμπαχτσε δεν έχει καταφέρει ακριβώς να αξιοποιήσει τον Ρίκι Χίκμαν και η Λαμποράλ Κούτσα εμφανίστηκε να τους κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Τι;

Η πραγματικότητα θέλει τον Ρίκι Χίκμαν να μη θυμίζει σε τίποτα τον τύπο που ήταν η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά, στην περυσινή Μακάμπι καθ' οδόν για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης. Τώρα, η Φενέρμπαχτσε δεν έχει καταφέρει να τον εκμεταλλευτεί όπως πρέπει; Εκείνος δεν έχει προσπαθήσει όσο χρειάζεται για να βρει τη θέση του; Μικρή σημασία έχει. Η ουσία είναι ότι δεν βοηθά τους Τούρκους και η Λαμποράλ Κούτσα εμφανίστηκε να κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Δεδομένου ότι ο Μάρκο Κρέσπι ήταν εκείνος που εντόπισε τον Χίκμαν στη Φινλανδία και τον κάλεσε στην Ιταλία, για να πανηγυρίσουν ένα πρωτάθλημα Α2 μαζί, η Λαμποράλ ενημέρωσε πως ενδιαφέρεται να στείλει τον Τομάς Ερτέλ στην Κωνσταντινούπολη, για ένα εύλογο ποσό, αλλά με την προϋπόθεση ότι οι Τούρκοι θα πληρώσουν τουλάχιστον το μισό συμβόλαιο του Χίκμαν (έχει υπογράψει για 800.000 ευρώ), διότι δεν μπορούν να το "αντέξουν". Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Τούρκος δημοσιογράφος και international scout των Σαν Αντόνιο Σπερς, Ismael Senol.

Για την ιστορία, η Φενέρ είχε πλησιάσει τους Βάσκους στις αρχές του Οκτώβρη, για να ζητήσει τον Ερτέλ, αλλά δεν δεχόταν να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Χοσεάν Κερεχέτα, ο οποίος είδε την ευκαιρία και ζήτησε 1.000.000 ευρώ, ώστε να αφήσει τον Γάλλο να φύγει. Τώρα τα πράγματα είναι κομματάκι διαφορετικά.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ