ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε έγιναν καρτούν

Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε έγιναν καρτούν

Η Φενέρμπαχτσε... έφτιαξε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό για τους παίκτες της ομάδας, στο οποίο αποκαλύπτει και τα παρατσούκλια τους, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να είναι ο βασιλιάς (video).

Ο επίσημος λογαριασμός της Φενέρμπαχτσε "ανέβασε" ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον video, με μια... ειδική έκδοση της ομάδας για τους πρωταγωνιστές της φετινής ιστορίας της πρώτης πρόκρισης σε Final Four. Παράλληλα, μάθαμε και τα παρατσούκλια όλων. Κάποια είναι... περισσότερα επιτυχημένα, από ορισμένα άλλα.

Ο Ντρου Γκάουντλακ είναι ο Mini Mamba, o Nίκος Ζήσης ο "άρχοντας των δαχτυλιδιών", ο Ρίκι Χίκμαν ο "πρωταθλητής", ο Σεμίχ Ερντέν ο "φρουρός της στεφάνης", ο Εμίρ Πρέλντζιτς ο "αρχηγός", ο Μελίχ Μαχμούτογλου ο "σουτέρ", ο Νέμανια Μπιέλιτσα ο "καθηγητής", ο Λούκα Ζόριτς ο "εκτελεστής από μέση απόσταση", ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ο "Σέρβος μάγος", ο Σερχάτ Τσετίν ο "αμυντικός", ο Γιαν Βέσελι ο "Vesely airlines", ο Μπερκ Ουγκουρλού ο "γρήγορος", ο Ομέρ Φαρούκ Γιουρτσεβέν ο "ρούκι", ο Ογκούζ Σαβάς ο "Braveheart", ο Κέναν Σιπάχι ο "Mr. Kenan Sipahi" και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο "βασιλιάς".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ