ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Τελειώνει του Μπογκντάνοβιτς στη Φενέρμπαχτσε

Τελειώνει του Μπογκντάνοβιτς στη Φενέρμπαχτσε

Οι Σανς ενημέρωσαν τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς πως προτιμούν φέτος να μείνει στην Ευρώπη και αμέσως μπήκε στην τελική ευθεία το θέμα της μεταγραφής του στη Φενέρμπαχτσε. Απομένουν τα τυπικά.

Αυτό που ήθελε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ήταν να πάει φέτος στο ΝΒΑ και να φορέσει τη φανέλα των Σανς (στο Νο27 του φετινού ΝΒΑ draft). Σύμφωνα με πληροφορίες του sport24.gr, το Φοίνιξ ενημέρωσε τους ανθρώπους του πως θέλει να μείνει ο παίκτης φέτος στην Ευρώπη για να δουλέψει και να βελτιωθεί περισσότερο.

Αυτομάτως, άρχισαν οι διεργασίες για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε. Μολονότι η ΤΣΣΚΑ... φέρεται να μπήκε στη μέση, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν εκείνη που κινήθηκε περισσότερο αποτελεσματικά και μεθοδικά και αυτή τη στιγμή έχει μπει στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση του Σέρβου. Οι γείτονες έχουν μιλήσει και με την Παρτίζαν, για το buy out του Μπογκντάνοβιτς (διότι έχει συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια της χώρας του).

Κάπως έτσι, η Φενέρ θα βρεθεί με δυο Μπογκντάνοβιτς! Βλέπετε, μολονότι οι Νετς σκέφτονται να δώσουν στον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς τη μέση εξαίρεση (10.3 εκάτ. δολ., για τρία χρόνια -χρήματα που προόριζαν για τον Σον Λίβινγκστον, ο οποίος κατέληξε στους Ουόριορς), ο Κροάτης έχει αποφασίσει να μείνει σε αυτή τη μεριά του Ατλαντικού.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ