ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

"Λέμε τα ίδια και τα ίδια, τίποτα δεν αλλάζει"

"Λέμε τα ίδια και τα ίδια, τίποτα δεν αλλάζει"

Οι διαδοχικές ήττες της Φενέρμπαχτσε έγιναν τρεις και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξήγησε ποιο είναι το πρόβλημα.

Το 85-67 τη Αναντολού Εφές επί της Φενέρμπαχτσε, ακολούθησε το 81-84 της ΤΣΣΚΑ στην Ulker Sports Arena, με το 91-95 που πήρε μαζί της η Νταρουσάφακα, από την επίσκεψη της στην έδρα της Φενέρ (για την 14η αγωνιστική), να γίνεται η τρίτη ήττα για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αυτό που είχε να πει ο Σέρβος κόουτς ήταν πως " ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, με την ενέργεια και την αυτοσυγκέντρωση μας να είναι σε κακά επίπεδο. Ήταν το τρίτο ματς που δώσαμε σε 9 ημέρες, αλλά όπως προσπάθησα να εξηγήσω στους παίκτες μας, αυτή είναι η ζωή μας. Όταν δέχεσαι 29 πόντους στην πρώτη περίοδο, είναι δύσκολο να επιστρέψεις. Όταν οι βασικοί παίκτες δεν παίζουν καλά, είναι ένα πρόβλημα για εμάς. Έχω πει στους πάντες, να είναι έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή. Από ό,τι αντιλαμβάνομαι, αυτό δεν τους είναι εύκολο. Διαρκώς εξηγούμε τι πρέπει να γίνει, διαρκώς επαναλαμβανόμαστε, αλλά τίποτα δεν αλλάζει. Πρέπει να αλλάξουν πολλά. Είναι ανεπίτρεπτο να "τρως" 95 πόντους, στην έδρα σου. Απλά ανεπίτρεπτο".

Δεν ολοκλήρωσε εκεί. Είχε να προσθέσει πως " είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας, κάτι που δεν φαίνεται στο ποσοστό που έχουμε στις βολές και τα τρίποντα. Υπάρχει πρόβλημα και η λύση δεν μπορεί να είναι άλλη από τη σκληρή δουλειά. Έχουμε νέο παιχνίδι σε δυο ημέρες (με τη Νίζνι Νόβγκοροντ, στις 9/1) και πρέπει να δουλέψουμε πολύ, γιατί κάναμε τεράστια λάθη στην άμυνα που δεν πρέπει να επαναληφθούν".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ