ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Η Ουλκέρ έδωσε 100.000.000 δολ., για τρία χρόνια

Η Ουλκέρ έδωσε 100.000.000 δολ., για τρία χρόνια

Ο λόγος που η Φενέρμπαχτσε δεν είχε κάνει κάποια κίνηση που να αφορά την ομάδα, μέχρι τώρα, αφορούσε το δολάριο, με την Ulker να λύνει το θέμα και τους διοικούντες να αποφασίζουν έως και την αύξηση του μπάτζετ.

Στις 6 του Μάη το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει για το λόγο που η Φενέρμπαχτσε είχε αποφύγει να κάνει έστω μια κίνηση (τη βασική: να κρατήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς), πριν το Final Four της Euroleague. Ήταν οικονομικός, ενώ αφορούσε και την εφορία . Την ίδια ημέρα, σας είχε διευκρινίσει ότι με την πρόκριση στο Final Four, το πρόβλημα είχε λυθεί. Πώς; Εμφανίστηκε η χορηγός εταιρία, Ulker, που ανήκει στον Murat Ulker (#369 στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους αυτού του πλανήτη, βάσει του Forbes, ο οποίος εκτιμάται πως αξίζει 4.3 δις δολ.) να δώσει 100.000.000 δολ., για την επόμενη τριετία.

Πράγμα που σημαίνει ότι το μπάτζετ της Φενέρ πρόκειται να αυξηθεί ! Τώρα, αντιλαμβάνεστε πώς εμφανίστηκε ο Αζίζ Γιλντιρίμ (αφεντικό του οργανισμού) για να πει στον "Ζοτς" ότι " μπορείς να πάρεις όποιον θες ". Ο ίδιος (ο Σέρβος) θα λάβει το ποσό των 1.5 εκατ. δολ. συν μπόνους διακρίσεων και πρόκρισης σε Final Four, για κάθε χρόνο του διετούς συμβολαίου.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ