ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Βρεττάκος: "Ο Φάρος δεν θα ντρέπεται να φιλοξενήσει άλλες ομάδες"

Βρεττάκος: "Ο Φάρος δεν θα ντρέπεται να φιλοξενήσει άλλες ομάδες"

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Βούρτσα μπάλα και τραμπάλα" με τους Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Σπύρο Καβαλιεράτο και Κώστα Παπαγεωργίου για τη συμμετοχή του Φάρου στη Stoiximan.gr Basket League.

Την εγγύηση ότι το κλειστό του Κερατσινίου θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες (του Φάρου) στη Stoiximan.gr Basket League μέχρι την έναρξη της σεζόν 2017-18 έδωσε ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, σε δηλώσεις που έκανε στον Sport24 Radio 103,3 και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Βούρτσα μπάλα και τραμπάλα".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Βρεττάκου:

Για την άνοδο του Φάρου Κερατσινίου στηνStoiximan.grBasket League:

"Τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους προπονητές τους. Φυσικά και στα κορίτσια του Φάρου που ανέβηκαν αλλά και την ομάδα του Κερατσινίου στο ποδόσφαιρο. Όλες οι ομάδες μας κάτω από δύσκολες συνθήκες σημειώνουν επιτυχίες".

Για τη συμμετοχή του Φάρου στη μεγάλη κατηγορία:

"Ο Φάρος κέρδισε την άνοδο του στη μεγάλη κατηγορία και πέρσι. Πλέον πρέπει να παίξει και ο καθένας από εμάς να πάρει την ευθύνη που του αναλογεί. Πρέπει να το κάνουμε. Η δική μας ευθύνη είναι να έχουμε το γήπεδο έτοιμο για να… ταξιδέψει η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία. Προφανώς και δεν μπορούμε να φτιάξουμε το ΟΑΚΑ, αλλά αυτά τα οποία πρέπει θα τα κάνουμε. Οι μπασκέτες είναι το εύκολο. Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα πέρσι. Το παρκέ θα είναι σαν καινούργιο, αλλά και αυτό δεν ήταν ο λόγος, όπως και οι κερκίδες. Θέλω να είμαι κατηγορηματικός. Το γήπεδο θα το έχουμε και η ομάδα μας δεν θα ντρέπεται να φιλοξενήσει άλλες ομάδες".

Για τις υποδομές του γηπέδου:

"Στο Κερατσίνι έχουμε την τύχη να έχουμε πολλές αθλητικές υποδομές. Το πρόβλημα ήταν πως τα τελευταία 20 χρόνια δεν έγινε κάποια ουσιαστική παρέμβαση με συνέπεια να βγάζουν όλες τα προβλήματα. Πλέον όλα έχουν πάρει μία σειρά και παρεμβαίνουμε για τις όποιες διορθώσεις. Συμφωνώ πως κάποια έργα πρέπει να γίνονται με άλλους ρυθμούς. Καθησυχάζουμε όμως, όλους του φίλους του Φάρου. Το γήπεδο θα είναι έτοιμο!".

Για την εποχή που χρηματοδοτούσαν οι δήμοι τις ομάδες:

"Ουσιαστικά οι δήμοι παραχωρούν τη δημοτική περιούσια. Συζητάμε οτιδήποτε με ένα ισότιμο τρόπο για όλες της ομάδες της πόλης μας. Πέρασαν οι κακές εποχές που αντί να στηρίζουμε τις αθλητικές υποδομές κάναμε άλλα πράγματα. Πρέπει να μοιράζουμε τις ευθύνες. Είμαστε εδώ και οτιδήποτε μπορεί να γίνει με δικαιοσύνη. Δεν μπορεί όμως ο δήμος να γίνει μέτοχος. Οι δήμοι πολλαπλώς στηρίζουν τις ομάδες, δεν μπορούν να γίνουν χορηγοί. Με δεδομένο ότι ο Φάρος ανέβηκε θα μπορούμε να συζητήσουμε στο δημοτικό συμβούλιο κάποιους άλλους τρόπους για να βοηθήσουμε".

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ