ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Τρίτωσε το κακό με Διαμαντάκο

Τρίτωσε το κακό με Διαμαντάκο

Ο Γιώργος Διαμαντάκος τραυματίστηκε στο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, στη διάρκεια του φιλικού του Φάρου - ΓΣΛ με τη Λουκόιλ. Για την ιστορία, οι "πράσινοι" πήραν τη νίκη (67-66), με τους Μανώλη Παπαμακάριο και Βασίλη Μουράτο να ηγούνται επιθετικά.

Το ένα μετά το άλλο, εμφανίζοντα τα προβλήματα στον Φάρο - ΓΣΛ, ο οποίος προσπαθεί ήδη να διαχειριστεί τον σοβαρό τραυματισμό του Κένι Χολ , που έφερε την τρίμηνη απουσία του από την δράση. Οι νεοφώτιστοι, που εν τω μεταξύ δεν έχουν σε ενεργό ρόλο τις τελευταίες ημέρες τον Ουίλι Κόνερ, είδαν επίσης τον Γιώργο Διαμαντάκο να φεύγει εσπευσμένα από το γήπεδο, στη διάρκεια του φιλικού αγώνα με τη Λουκόιλ Ακαντέμικ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του συλλόγου, ο 22χρονος σέντερ " χτύπησε στο κεφάλι και εφόσον ένιωθε ζαλάδες, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για τις απαραίτητες εξετάσεις. Όλα δείχνουν ότι υπέστη διάσειση, χωρίς να πρόκειται για κάτι σοβαρό". Πέραν των τραυματιών, εκτός από το παιχνίδι έμεινε κι ο Πέρι Πέτι, που έφτασε στην Ελλάδα μόλις την Παρασκευή (8/9) και δεν έχει προπονηθεί ακόμη με την υπόλοιπη ομάδα.

Για την ιστορία, ο Φάρος - ΓΣΛ επικράτησε δύσκολα της βουλγαρικής ομάδας (67-66), με τον -εκτελόντα χρέη πρώτου προπονητή- Αβραάμ Παπαδόπουλο να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα πως "ήταν ένα δυνατό φιλικό για το στάδιο της προετοιμασίας που βρισκόμαστε, οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στον μέγιστο βαθμό. Είναι κάποια πράγματα που δουλεύουμε σιγά σιγά, στην προπόνηση και τα βγάζουμε στα παιχνίδια, οπότε βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα. Απλά είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση λόγω κάποιων τραυματισμών που μας δυσκολεύουν στο να δουλέψουμε όλοι μαζί. Όμως αυτό, δεν επηρέασε την ομάδα όπως είδατε και σήμερα. Δουλεύουμε σκληρά και αν συνεχίσουμε έτσι η συνέχεια θα είναι όλο και καλύτερη".

Διαιτητές: Δεσλής, Τζαφλέρης, Ζαχαρής.

Τα δεκάλεπτα: 17-12, 32-25, 53-50, 67-66.

Φάροσ - ΓΣΛ (Παπαδόπουλος - Διαμαντάκος): Ουέαρ 12, Ντιγκλ 10, Παπαμακάριος 13 (2), Μουράτος 13, Χατζηκυριακίδης 3 (1), Διαμαντάκος 1, Σπυρόπουλος 2, Μαραγκός 11, Γουότς 2.

Λουκόιλ Ακαντέμικ (Ντρούκερ): Ράφα 6, Στογιάνοφ, Αβράμοφ 6 (1), Γουέσλει 5, Βελίκοφ 3 (1), Νικόλοφ 3, Ιβάνοφ 8 (1), Νοξ 9, Ντάντον 14, Δημητρόφ 6, Πέπερ 6.

Photo Credits: Φάρος - ΓΣΛ (Facebook)

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ