ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Τρεις μήνες εκτός ο Κένι Χολ

Τρεις μήνες εκτός ο Κένι Χολ

Άτυχος στάθηκε ο Κένι Χολ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και θα μείνει εκτός για τρεις μήνες. Παίρνει παίκτη ο ΓΣΛ - Φάρος, αλλά θα παραμείνει στο ρόστερ ο Αμερικανός.

Ο Κένι Χολ (φόργουορντ/σέντερ, 27 ετών, 2.06 μέτρα) ήταν από τις σημαντικές μεταγραφές που πραγματοποίησε ο νεοφώτιστος στη Stoiximan.gr Basket League, ωστόσο η ομάδα θα πορευτεί χωρίς τον Αμερικανό, τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες της αγωνιστικής περιόδους.

Ο άλλοτε παίκτης του Κόροιβου τραυματίστηκε σοβαρά στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του γονάτο και θα χρειαστεί να μείνει στα... πιτς για περίπου τρεις μήνες. Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγω για μεγαλύτερο διάστημα απουσίας, ωστόσο οι εξετάσεις αποσαφήνισαν την κατάσταση του παίκτη, ο οποίος θα παραμείνει στο ρόστερ του ΓΣΛ - Φάρου.

Η ομάδα θα πάρει παίκτη στη θέση του, το προπονητικό τιμ εξετάζει ήδη κάποιες περιπτώσεις, ο Χολ, όμως, θα μείνει στη Λάρισα για την αποθεραπεία του κι όταν αυτή ολοκληρωθεί θα εκτιμηθεί εκ νέου η κατάσταση του, προκειμένου να φανεί αν ο παίκτης θα μπορεί να βοηθήσει ή όχι.

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ