ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Τέλος από τον Φάρο ο Γιάννης Τζήμας

Τέλος από τον Φάρο ο Γιάννης Τζήμας

Η ήττα στην Τρίπολη από τον Αρκαδικό οδήγησε σε παραίτηση τον Γιάννη Τζήμα. Ο Φάρος Κερατσινίου την έκανε αποδεκτή και ψάχνει πλέον για νέο προπονητή.

Ο Φάρος ξεκίνησε σε σεζόν με υψηλές φιλοδοξίες και φέτος. Έπειτα από έξι αγωνιστικές, πάντως, οι εμφανίσεις του ήταν αρκετά κακές ώστε να χρειαστούν άμεσες αλλαγές. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις ο πρώτος που πληρώνει το μάρμαρο είναι ο προπονητής και αυτό συνέβη και στην προκειμένη περίπτωση.

Δύο ημέρες μετά την ήττα από τον Αρκαδικό (τη δεύτερη σε έξι αγωνιστικές) ο Φάρος έλυσε τη συνεργασία του με τον Γιάννη Τζήμα... " Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, στους παίκτες μου, σ’ όλους τους ανθρώπους που ήταν γύρω από την ομάδα και τους φιλάθλους της για τη συνεργασία" δήλωσε ο έμπειρος προπονητής μετά το τέλος της βραχύβιας θητείας του στον Φάρο.

" Περάσαμε δύο δύσκολους μήνες με μόνιμους τραυματισμούς (Μπατής, Σκορδίλης, Λιακόπουλος), πολλά προβλήματα που δε μας άφησαν να δουλέψουμε όπως έπρεπε… σε μία ομάδα με τις δικές της ιδιαιτερότητες… Παρόλα αυτά η ομάδα έδειξε το μπασκετικό της ταλέντο και πιστεύω με την επιστροφή των τραυματιών θα μπορέσει να εκπληρώσει το στόχο της ανόδου. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο Βαγγέλη Τσάπα για τη συνεργασία μας. Είναι χαρά μου που τον γνώρισα και ελπίζω να παραμείνει για χρόνια στο χώρο του μπάσκετ" συμπλήρωσε ο Τζήμας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φάρου Κερατσινίου:

" Η οικογένεια του Φάρου Κερατσινίου ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον προπονητή, Γιάννη Τζήμα. Θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Τζήμα για τη συνεργασία με το Φάρο μας από την αρχή της φετινής σεζόν. Θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσει να κάνει στη συνέχεια της καριέρας του".

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ