ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Στον Ουέρ το πρώτο συμβόλαιο του Φάρου

Louisville's Kevin Ware sits on the bench at the court before the first half of the NCAA Final Four tournament college basketball semifinal game against Wichita State, Saturday, April 6, 2013, in Atlanta. (AP Photo/David J. Phillip)
Louisville's Kevin Ware sits on the bench at the court before the first half of the NCAA Final Four tournament college basketball semifinal game against Wichita State, Saturday, April 6, 2013, in Atlanta. (AP Photo/David J. Phillip) AP

Ο Φάρος ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέβιν Ουέρ, ο οποίος αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση των νεοφώτιστων. Το πρόσωπο της χρονιάς για το NCAA (το 2013) θα βρίσκεται στη Λάρισα, τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μέτα την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Θανάση Σκουρτόπουλο και το επιτελείο του, σειρά παίρνουν οι παίκτες για τον Φάρο. Οι νεοφώτιστοι, που θα έχουν ως έδρα τη Λάρισα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, επισημοποίησαν τη συμφωνία τους με τον Κέβιν Ουέρ, έναν παίκτη - σύμβολο στο NCAA.

Ο 24χρονος γκαρντ έγινε το πρόσωπο της χρονιάς το 2013 στις ΗΠΑ λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στη διάρκεια της March Madness, σοκάροντας όλο τον πλανήτη στη διάρκεια του αγώνα με το Duke. Παρά τον αβάσταχτο πόνο, βρήκε το κουράγιο να επιστρέψει, κάνοντας τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα από πέρσι στην Ευρώπη. Αρχικά στη Φινλανδία (για δύο μήνες) κι εν συνεχεία στην Τσεχία, όπου είχε 17 πόντους, 7.3 ριμπάουντ, 4.3 ασίστ και 2.4 κλεψίματα κατά μέσο όρο με τη φανέλα της Μπρνο.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Ο Kevin Ware στα πράσινα!

Το Δ.Σ. της υπό σύσταση ΚΑΕ ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Kevin Ware για τα επόμενα δύο χρόνια.

O Αμερικανός αθλητής, έχει ύψος 1.88, αγωνίζεται στην θέση του γκαρντ και είναι γεννημένος στις 3 Ιανουαρίου 1993. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2016-17 στην JBC BRNO στην Τσεχία, όπου σε 16 παιχνίδια ήταν πρώτος σκόρερ με 17 πόντους, τέταρτος ριμπάουντερ με 7.3, είχε μ.ο. ασιστ 4.3, και αναδείχθηκε πρώτος στα κλεψίματα 2.4.

Επίσης, ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ κάτω των 18 ετών, πρωταθλητής του NCAA με την ομάδα του Λούισβιλ. Αναδείχθηκε MVP το 2015 και πρωταθλητής του SUN BELT με την ομάδα του Georgia State.

AP Photo/David J. Phillip

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ