ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Στον Φάρο Λήμνου ο Γόντικας

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φάρος Λήμνου ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωστή Γόντικα, ο οποίος τη φετινή αγωνιστική περίοδο άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με τη φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας.

Τις σπουδαίες εμφανίσεις που έκανε στη διάρκεια της σεζόν με τον Απόλλωνα Πάτρας εξαργύρωσε ο Κωστής Γόντικας, ο οποίος επιστρέφει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια. Ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ είχε 12.1 πόντους και 6.7 ριμπάουντ στη δεύτερη κατηγορία με τους "μελανόλευκους", αποτελώντας έναν από τους παίκτες που ξεχώρισαν με την παρουσία τους στο πρωτάθλημα.

Αφού έκανε... εντατικά μαθήματα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods (2016-'17) για ένα χρόνο, εν συνεχεία έδωσε τα διαπιστευτήριά του στον Απόλλωνα Πάτρας, κι από εκεί κέρδισε την εμπιστοσύνη του Σωτήρη Μανωλόπουλου για μια θέση στη front line του Φάρου Λήμνου.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον πάουερ φόργουορντ-σέντερ, Κωνσταντίνο Γόντικα ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα μας και θα αγωνιστεί στη Λήμνο τη νέα σεζόν. Ο 24χρονος παίκτης ύψους 2.04 που την περσινή χρονιά έπαιξε στην Πάτρα για λογαριασμό του Απόλλωνα Πάτρας στην Α2 κατηγορία, είχε μ.ο 12.1 πόντους και 6.7 ριμπάουντ.

Ο Κωνσταντίνος Γόντικας φοίτησε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα στο New York University ενώ έπαιξε με τους New York University Violets στην NCAA Division III. Το 2016 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2016-2017 στον Παναθηναϊκό με τον οποίο κατέκτησε τόσο το Πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο Ελλάδας. Την περσινή χρονιά (2017-2018), όπως προαναφέραμε, έπαιξε στον Απόλλωνα Πάτρας".

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ