ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Σκουρτόπουλος: "Συνεχίζουμε για να φτάσουμε στο τέλος του δρόμου"

BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Με τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ανδρών να έχουν ολοκληρωθεί, ο τεχνικός του ΓΣΛ, Θανάσης Σκουρτόπουλος, δήλώσε χαρούμενος για τη νέα προοπτική που εμφανίζεται στην Λάρισα μετά την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας στον Βαγγέλη Τσάπα.

Επειτα από μήνες υπομονής στον Γυμναστικό είδαν "φως στο τούνελ" με την πρωτοβουλία του Βαγγέλη Τσάπα να εμπλακεί στην ομάδα παρέα με ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών . Η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών στον έμπειρο επιχειρηματία έφερε πίσω τα χαμόγελα στην ομάδα της Λάρισας. Και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν έκρυψε μέσω δήλωσής του την χαρά του για αυτό το γεγονός.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής του Γυμναστικού δήλωσε ότι αυτός και οι παίκτες του αισθάνονται δικαιωμένοι για την υπομονή που έδειξαν όλους αυτούς τους μήνες που έμειναν απλήρωτοι.

Αναλυτικά η δήλωση του τεχνικού του Γυμναστικού: " Μία περίοδος αγωνίας και αμφιβολιών την οποία όλα τα μέλη του Γυμναστικού/Φάρου βιώσαμε με υπομονή που αρκετές φορές δοκιμάστηκε, φτάνει στο τέλος της. Περίοδος την οποία άπαντες αντιμετωπίσαμε με αξιοπρέπεια και χωρίς κραυγές, όντες πεπεισμένοι ότι δεν υπήρχαν κακές προθέσεις, αλλά κακές συγκυρίες.

Οι ευχάριστες εξελίξεις που ανακοινώνονται τις τελευταίες ημέρες, μας δείχνουν ότι άξιζε τον κόπο να στηρίξουμε μέσα στην κρίση την προσπάθεια που αρχίσαμε όλοι μαζί πριν από λίγους μήνες και να μην "κλωτσήσουμε" την καλή αγωνιστική μας παρουσία. Καταφέραμε να αφήσουμε τις δυσκολίες της καθημερινότητας έξω από το γήπεδο και να έχουμε βάλει τις αγωνιστικές βάσεις για την επίτευξη του στόχου που είχε τεθεί εξ αρχής.

Συνεχίζουμε για να φτάσουμε στο τέλος του δρόμου με επιτυχία, να δώσουμε ώθηση για ακόμα ψηλότερα στο μπάσκετ της Λάρισας που το έχει ανάγκη και σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε σταθερά δίπλα μας και τον κόσμο, του οποίου η ψυχολογική βοήθεια ήταν σημαντική στο προηγούμενο διάστημα".

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ