ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Πήρε (και) Μαραγκό ο ΓΣΛ - Φάρος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Eurokinissi Sports)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΓΣΛ - Φάρος ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάρη Μαραγκού, ο οποίος τη περσινή σεζόν άνηκε στον Ολυμπιακό και φέτος καλείται να δώσει λύσεις στο frontcourt των νεοφώτιστων στη Stoiximan.gr Basket League. Για δύο χρόνια η συμφωνία.

Η ΓΣΛ - Φάρος έχει δείξει από την αρχή του καλοκαιριού την πρόθεση του να επενδύσει σε νέα παιδιά. Έχει ήδη αποκτήσει τον Γιώργο Διαμαντάκο και τον Βασίλη Μουράτο, με τον Πάρη Μαραγκό να είναι η τελευταία προσθήκη. Η διοίκηση των νεοφώτιστων ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 23χρονο πρώην φόργουορντ/σέντερ (ύψος 2.06μ.) του Ολυμπιακού, ο οποίος υπέγραψε για δύο έτη.

Ο Πάρης Μαραγκός είχε ξεκινήσει προετοιμασία με τον Προμηθέα Πατρών, ωστόσο δεν υπήρξε οριστική συμφωνία και ο ΓΣΛ - Φάρος βρήκε την ευκαιρία να τον κάνει δικό του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Πάρη Μαραγκό, ο οποίος υπέγραψε στην ομάδα μας για δύο χρόνια.

Ο Μαραγκός είναι 23 ετών (19 Ιανουαρίου 1994), έχει ύψος 2.06 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις 4-5.

Έχει θητεύσει στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, αγωνιζόμενος την διετία 2012-2014 με την ομάδα George Washington Colonials.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο American University και αγωνίστηκε στους American Eagles, έχοντας μ.ο. 7.1 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ ανά παιχνίδι.

Προηγουμένως και αφού είχε συμμετοχές με τις μικρές ομάδες του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε και στη μεγάλη ομάδα όντας μόλις 16 ετών, τη σεζόν 2010-2011.

Το 2016, επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Επίσης, ο Μαραγκός συμμετείχε σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες».

Οι νεοφώτιστοι έχουν ήδη αποκτήσει τους: Ουίλι Κόνερ (γκαρντ), Δημήτρης Χατζηκυριακίδης (γκαρντ), Κέβιν Ουέαρ (γκαρντ), Βασίλης Μουράτος (γκαρντ), Γιώργος Διαμαντάκος (σέντερ), Ντάνιελ Ντινγκλ (φόργουορντ), Γιάννης Βαβάτσικος (φόργουορντ), Αναστάσης Σπυρόπουλος (σέντερ), Μανώλης Παπαμακάριος (γκαρντ), Ραχίμ Ουάτς (φόργουορντ), Πέρι Πέτι (γκαρντ), Κένι Χολ (σέντερ).

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ