ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Ο Φάρος στηρίζει το "Χαμόγελο του παιδιού"

Ο Φάρος στηρίζει το "Χαμόγελο του παιδιού"

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Φάρος, αφού θα έχει ως χορηγό στην φανέλα του το "Χαμόγελο του παιδιού"

Ο Φάρος Κερατσινίου αποφάσισε να στηρίξει με πράξεις το "Χαμόγελο του παιδιού" στην προσπάθειά του.

Οι "Κυανέρυθροι" θα έχουν ως χορηγό στην φανέλα το "Χαμόγελο του παιδιού", ενώ αποφάσισαν να δίνουν 10 ευρώ στο Ίδρυμα για κάθε βολή που θα χάνουν οι παίκτες του την φετινή σεζόν!

Η επίσημη ανακοίνωση του Φάρου:

"Το μπάσκετ είναι για εμάς το σημαντικότερο από τα… ασήμαντα πράγματα της ζωής μας. Εκφράσεις όπως «χαρά» και "λύπη" έχουν περιορισμένη αξία καθώς υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα. Κι εμείς στον Φάρο θέλουμε να μετατρέψουμε την αθλητική λύπη σε πραγματική χαρά και ταυτόχρονα να στείλουμε ένα μήνυμα σε όλους όσους αισθάνονται το ίδιο με εμάς.
Η προσπάθεια που κάνει το "Χαμόγελο του Παιδιού" ξεπερνά τις δικές μας προσπάθειες για την κατάκτηση μιας νίκης. Νιώθουμε "μικροί" απέναντι στο πολύ μεγάλο έργο που συντελείται σ” αυτόν τον οργανισμό και θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε και εμείς από την πλευρά μας κάτι μικρό αλλά συμβολικό.
Η διοίκηση του Φάρου αποφάσισε να δώσει τη θέση του κεντρικού χορηγού στη φανέλα, στο "Χαμόγελο του Παιδιού". Έτσι, κάθε αγώνας που θα μετέχει η ομάδα μας θα είναι ζωντανή διαφήμιση γι” αυτή την προσπάθεια. Κι είναι αυτονόητο πως αυτή η συνεργασία δεν εμπεριέχει το παραμικρό οικονομικό αντίτιμο προς εμάς.
Οι παίκτες της ομάδας μας αποφάσισαν να δίνουν 10 ευρώ για κάθε άστοχη βολή τους στο πρωτάθλημα, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια του "Χαμόγελου". Έτσι κάθε… αγωνιστική αποτυχία θα κάνει πραγματικά χαρούμενα τα παιδιά. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ