ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Ο Φάρος είναι πρώτος επιλαχών!

Ο Φάρος είναι πρώτος επιλαχών!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε περίπτωση που υπάρξει άρνηση συμμετοχής από ομάδα της Α1, η ομάδα του Φάρου Κερατσινίου έχει άλλη μία ευκαιρία να ανέβει στην Basket League!

Η Κηφισιά διανύει απ' ό,τι φαίνεται τις τελευταίες τις ώρες στην Α1 και είναι θέμα χρόνου να αποσύρει τη συμμετοχή της και ήδη πολλές ομάδες περιμένουν τη δική τους ευκαιρία για να ανέβουν στην κατηγορία των μεγάλων. Ποιος είναι ο πρώτος επιλαχών; Ολοι θεωρούν ότι είναι ο Εθνικός, αλλά με βάση την προκήρυξη της Α2, είναι ο Φάρος!!!

Ναι, η ομάδα του Κερατσινίου είναι, που ναι μεν αρνήθηκε τη συμμετοχή της όταν ανέβηκε μέσα στο γήπεδο κι έτσι πήρε τη θέση ο Προμηθέας Πατρών, αλλά φαίνεται πως, αν θέλει, μπορεί να έχει άλλη μία ευκαιρία. Διότι στην προκήρυξη της Α2 δεν τοποθετήθηκε στο τέλος, όπως οι ομάδες που υποβιβάζονται (εν προκειμένω Αρκαδικός και Καβάλα), αλλά στην κορυφή. Άλλωστε δεν υποβιβάστηκε, απλά δεν δήλωσε συμμετοχή στην Α1.

Συνεπώς παραμένει στην πρώτη θέση της προκήρυξης και αυτομάτως δικαιούται τη θέση στην Α1, αν και εφόσον προκύψει κενό και φυσικά αν θέλει. Θα πει κανείς πως δεν γίνεται μία ομάδα να αλλάζει άποψη μέσα σε λίγο καιρό, αλλά κανείς δεν μπορεί να της το απαγορέψει κιόλας. Αν και εφόσον προκύψει αυτή η δεύτερη ευκαιρία, θα λάβουμε και τις απαντήσεις. Άλλωστε με βάση το ρόστερ που έχει τώρα ο Φάρος, μπορεί άνετα να σταθεί στην Α1 και χωρίς ξένους!!!

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ