ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Μουράτος: "Υπάρχει θετική αύρα στην ομάδα"

BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΦΑΡΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΦΑΡΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γυμναστικός θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Αρη στο Αλεξάνδρειο και ο Βασίλης Μουράτος δηλώνει συγκρατημένα αισιόδοξος για την έκβαση της αναμέτρησης.

Πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος ο Γυμναστικός έμοιαζε να είναι μία από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους στη Stoiximan.gr Basket League. Μόλις πέντε αγωνιστικές αργότερα, πάντως, είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Οι Λαρισαίοι έχουν σημειώσει τρεις νίκες σε πέντε αγώνες, βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και ατενίζουν το μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Η επόμενη αποστολή για την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου μόνο εύκολη δεν είναι. Ο Αρης περιμένει τον Γυμναστικό στο Αλεξάνδρειο, ωστόσο μόνο άγχος δεν αισθάνονται ο Βασίλης Μουράτος και οι συμπαίκτες του... " Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τον Άρη δουλεύοντας με μεγάλη συγκέντρωση και ζήλο. Η νίκη που πετύχαμε με τα Τρίκαλα, μας γέμισε αυτοπεποίθηση και δύναμη" τόνισε στο λογαριασμό που διατηρεί η ομάδα της Λάρισας στο Facebook.

" Γνωρίζουμε βέβαια πολύ καλά την σημασία που έχει το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας, τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας και πως ο αντίπαλός μας είναι ένα τεράστιο μέγεθος και όνομα, αλλά εμείς κοιτάμε να ετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα. Θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40’ για να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Υπάρχει θετικό κλίμα και αύρα στην ομάδα μας και είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι".

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ