ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Μουράτος και Γόντικας για Φάρο Λήμνου

BASKET LEAGUE / ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ-ILIALIVE.GR / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ-ILIALIVE.GR / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Μουράτος είναι σε συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας του με τον Φάρο Λήμνου, με τη νησιωτική ομάδα να είναι επίσης κοντά στην απόκτηση του Κωστή Γόντικα.

Μετά την απόκτηση του Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο Φάρος Λήμνου συνεχίζει τις διεργασίες προκειμένου να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό του. Η νησιωτική ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Βασίλη Μουράτο (πέρσι έπαιξε στην ομάδα, με έδρα τη Λάρισα) προκειμένου να τον κρατήσει στο δυναμικό της για ένα ακόμη χρόνο, ενώ βρίσκεται επίσης κοντά στην απόκτηση του Κωστή Γόντικα.

Ο πρώτος (21, 1μ93) έκανε σπουδαία χρονιά φέτος, στην πρώτη γεμάτη σεζόν του στα μεγάλα σαλόνια. Με 7.5 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ κατά μέσο όρο βοήθησε σημαντικά την ομάδα του να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Ο δεύτερος (24, 2μ06) πρωταγωνίστηκε με τα χρώματα του Απόλλωνα Πάτρας στην Α2, έχοντας 12.6 πόντους (με 56% στα δίποντα και 70% στις βολές) και 6.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη regular season.

Πέραν αυτών, ακόμη ένας παίκτης έχει "κλειδώσει" την παρουσία του στην ομάδα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο λόγος για τον Γιώργο Διαμαντάκο.

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ