ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Μένει ελεύθερος ο Σπυρόπουλος

Μένει ελεύθερος ο Σπυρόπουλος
EUROKINISSI

Παρελθόν από τον ΓΣΛ αποτελεί ο Αναστάσης Σπυρόπουλος, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Χολαργό. Θα είναι στη διάθεση του Στέργιου Κουφού για τον εκτός έδρας αγώνα με την Καστοριά.

Χωρίς τον Αναστάση Σπυρόπουλο θα πορευτεί στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου ο ΓΣΛ, καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους και να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Ο 22χρονος φόργουορντ/σέντερ δεν βρισκόταν άλλωστε στα πλάνα του Θανάση Σκουρτόπουλου, όντας πολύ πίσω στις επιλογές του για την γραμμή των ψηλών.

Έτσι, υπήρξε κοινή απόφαση για "διαζύγιο", με τον νεαρό παίκτη να βρίσκει άμεσα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πρόκειται για τον Χολαργό, ο οποίος ενισχύεται για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος στη δεύτερη κατηγορία. Η ομάδα του Στέργιου Κουφού παλεύει φέτος για την είσοδο στα playoffs, έχοντας ξεκινήσει τη φετινή σεζόν με 3/3. Η προσθήκη του αριστερόχειρα ψηλού θα προσθέσει μια ακόμη καλή εναλλακτική στο "4" και το "5", με τον νεοαποκτηθέντα παίκτη να βρίσκεται μεταξύ των επιλογών του έμπειρου τεχνικού για το εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με την Καστοριά.

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ