ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Με Λιακόπουλο και Καράμπουλα στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ

Με Λιακόπουλο και Καράμπουλα στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φάρος Κερατσινίου ανακοίνωσε την παραμονή των Νίκου Λιακόπουλου και Βαγγέλη Καράμπουλα, με τους οποίους θα πορευτεί στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Νίκος Λιακόπουλος και ο Βαγγέλης Καράμπουλας αποτελούν τις πρώτες κινήσεις του Φάρου Κερατσινίου εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου που θα τον βρει στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την παραμονή των δύο πολύπειρων παικτών, που αποτέλεσαν σημαντικούς παράγοντες στην άνοδο της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.

" Ο Φάρος Κερατσινίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους καλαθοσφαιριστές, Νίκο Λιακόπουλο και Βαγγέλη Καράμπουλα. Η εκπληκτική φετινή πορεία της ομάδας μας, στην οποία συνετέλεσαν σε μεγάλο βαθμό τόσο ο Νίκος όσο και ο Βαγγέλης, επισφραγίζεται με την παραμονή των δύο παικτών στο Φάρος μας και τη νέα αγωνιστική χρονιά", αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Αμφότεροι βέβαια είχαν ούτως ή άλλως συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, με την παραμονή τους να αποτελεί ουσιαστικά κάτι... τυπικό. Ο Βαγγέλης Καράμπουλας είχε δηλώσει άλλωστε πριν από μερικές ημέρες στον Sport24 Radio 103.3 πως " θέλω να μείνω στην ομάδα ". Μία επιθυμία που έλαβε "σάρκα και οστά".

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Νίκος Λιακόπουλος είχε 13.2 πόντους με 85% στις βολές, 55% στα δίποντα και 39% στα δίποντα, 2.4 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ κατά μέσο όρο στην Α2 κατηγορία, με τον Βαγγέλη Καράμπουλα να μετρά 12.9 πόντους με 86% στις βολές, 52% στα δίποντα και 41% στα τρίποντα, 3.1 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά παιχνίδι. Κάπως έτσι αποτέλεσαν τους δύο πρώτους σκόρερ του Φάρου Κερατσινίου στο πρωτάθλημα.

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ