ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Γουέαρ: "Ήξερα ότι έπρεπε να είμαι ο καλύτερος παίκτης"

Γουέαρ: "Ήξερα ότι έπρεπε να είμαι ο καλύτερος παίκτης"
EUROKINISSI

Ο Κέβιν Γουέαρ οδήγησε τον Γυμναστικό στην πολύ σημαντική νίκη επί του Κόροιβου με 82-76, αναδείχθηκε MVP της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League και παραδέχτηκε ότι σε αυτό το ματς ήξερε πως… πρέπει να βγει μπροστά.

Από την αρχή της χρονιάς, ο Κέβιν Γουέαρ είναι από τους κορυφαίους παίκτες του Γυμναστικού. Στα τελευταία ματς, όμως, δεν ήταν το ίδιο καλός κι η ομάδα της Λάρισας γνώρισε συνεχόμενες ήττες. Απέναντι στον Κόροιβο (82-76) , έδειξε ξανά το ταλέντο του.

Σημείωσε 24 πόντους, κατέβασε 10 ριμπάουντ είχε 5 κερδισμένα φάουλ και με 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί MVP της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, οδηγώντας παράλληλα την ομάδα του στην 4η νίκη.

" Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δυνατό, πολύ δυνατό θα έλεγα και από τα πιο ανταγωνιστικά στα οποία έχω υπάρξει ως παίκτης", είπε αρχικά ο Αμερικανός φόργουορντ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Για να συμπληρώσει: " Δεν είχα σκεφτεί καθόλου ότι θα μπορούσα να είμαι ο MVP της αγωνιστικής. Συνήθως εστιάζω περισσότερο στο εκάστοτε παιχνίδι και στα τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε πάει καλά, οπότε ήξερα ότι σε αυτό το παιχνίδι έπρεπε να είμαι πραγματικά ο καθοδηγητής και ο καλύτερος παίκτης χωρίς δικαιολογίες.

Εμείς κοιτάζουμε ξεχωριστά κάθε φορά το εκάστοτε ματς. Έχουμε μια νέα ομάδα όπου πολλά παιδιά ακόμη δεν έχουν καταλάβει τον ρόλο που πρέπει να έχουν στην ομάδα, οπότε ακόμη μαθαίνουμε. Και από αυτή τη νίκη ελπίζω να πάρουμε πράγματα για να χτίσουμε την ομάδα στις βάσεις που θέλουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ