ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Έτοιμος να αλλάξει σελίδα με… ονόματα έκπληξη ο Γυμναστικός!

Έτοιμος να αλλάξει σελίδα με… ονόματα έκπληξη ο Γυμναστικός!
EUROKINISSI

Έτοιμος να περάσει σε νέα εποχή είναι ο Γυμναστικός Λάρισας, καθώς οι όποιες δυσκολίες ξεπεράστηκαν και σύντομα θα ξεκινήσει το νέο πρότζεκτ από ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών. Ποιος ο ρόλος του Βαγγέλη Τσάπα.

Από την αρχή της χρονιάς, ήταν φανερό πως η οικονομική κατάσταση του Γυμναστικού Λάρισας δεν ήταν και η καλύτερη. Το αντίθετο. Μέχρι και σε σημείο να κάνουν αποχή από προπονήσεις έφτασαν οι παίκτες, ωστόσο πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό πως ο Βαγγέλης Τσάπας είναι έτοιμος να δώσει τη λύση έχοντας στο πλευρό του μία ισχυρή ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών.

Πλέον, έγινε γνωστό πως οι όποιες δυσκολίες ξεπεράστηκαν, απομένουν μόνο οι υπογραφές για τη μεταβίβαση και πολύ σύντομα το νέο πρότζεκτ θα λάβει "σάρκα κι οστά". Πρόκειται για ένα πλάνο που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα της Λάρισας, η οποία θα γυρίσει οριστικά σελίδα και θα κάνει μία νέα αρχή.

Εκείνη που θα το "τρέξει" είναι μία ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών, με τις ανακοινώσεις αναμένονται εντός των επόμενων ημερών. Μάλιστα, από το ρεπορτάζ προκύπτει πως η συγκεκριμένη ομάδα αποτελείται από μεγάλα ονόματα επιχειρηματιών, αρκετοί από τους οποίους δραστηριοποιούνται και στο εξωτερικό και όχι αποκλειστικά στη χώρα μας. Ονόματα που θα προκαλέσουν έκπληξη όταν ανακοινωθούν.

Τέλος, αυτό που πρέπει να γίνει σαφές είναι πως ο Βαγγέλης Τσάπας είναι ο άνθρωπος που έκανε τη διαμεσολάβηση και δεν θα βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που θα αναλάβουν να τρέξουν το νέο πρότζεκτ του Γυμναστικού. Φυσικά, ο ρόλος του είναι εξαιρετικά σημαντικός, καθώς πρόκειται για τον άνθρωπο “κλειδί”, δηλαδή τον άνθρωπο που έκανε το πάντρεμα ανάμεσα στις δύο πλευρές κι έδωσε τη λύση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ