ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Επίσκεψη αγάπης από τον Φάρο Κερατσινίου

Επίσκεψη αγάπης από τον Φάρο Κερατσινίου

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε το πρωί της Παρασκευής ο Φάρος Κερατσινίου, αντιπροσωπεία του οποίου επισκέφτηκε το κέντρο E.ΨY.ME. και μοίρασε δώρα στα παιδιά.

Στο E.ΨY.ME (Εταιρία ψυχοκοινωνικών μελετών-κέντρο ημέρας για άτομα με αυτισμό και νοητική στέρηση), στη Δραπετσώνα, βρέθηκε το πρωί αντιπροσωπεία του Φάρου Κερατσινίου, προκειμένου να παραστεί στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του κέντρου.

Το “παρών” στη γιορτή έδωσαν ο Πρόεδρος του Φάρου, Νίκος Πέτσας, η Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας, Χριστίνα Σκέντζιου και οι παίκτης της ομάδας, Κώστας Κακαρούδης και Γάιος Σκορδίλης, οι οποίοι αφού αρχικά φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και τους μοίρασαν δώρα, παρέλαβαν και το βιβλίο «Οι μαγικές ασπίδες» το οποίο γράφτηκε από το Στράτο Γιάγκο μέλος του συγκεκριμένου κέντρου.

Η πιο όμορφη και συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης όταν τα παιδιά παρέδωσαν κι αυτά από τη μεριά τους δώρα στους αθλητές του Φάρου, τα οποία είχαν κατασκευάσει μάλιστα τα ίδια. Οι εκπρόσωποι του Φάρου Κερατσινίου ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους εκπροσώπους του κέντρου και τα παιδιά για αύριο, καθώς θα παραβρεθούν στον εντός έδρας αγώνα με το Ψυχικό. Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια του αυριανού παιχνιδιού θα δοθούν στο Ε.ΨΥ.ΜΕ.

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ