ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Επιπόλαιοι οι τραυματισμοί των Διαμαντάκου και Φορμπς

BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Γιώργος Διαμαντάκος και Γκάρι Φορμπς αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods, θα είναι όμως διαθέσιμοι για τον αγώνα που ακολουθεί με την Κύμη (28/10, 16:30).

Για ένα ακόμη παιχνίδι, ο ΓΣΛ κλήθηκε να διαχειριστεί προβλήματα τραυματισμών βασικών παικτών του. Οι Γιώργος Διαμαντάκος (ώμος) και Γκάρι Φορμπς (αστράγαλος) αποχώρησαν νωρίτερα του αναμενομένου από το παρκέ, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods , προκαλώντας έντονη ανησυχία στον Θανάση Σκουρτόπουλο για το γεγονός.

Αμφότεροι οι παίκτες όμως, δεν αντιμετωπίζουν κάτι σοβαρό. Η παρουσία τους στον αγώνα που ακολουθεί με την Κύμη (28/10, 16:30) είναι δεδομένη, όπως εξήγησε ο ίδιος ο προπονητής των νεοφώτιστων με δηλώσεις του μετά από το τέλος της αναμέτρησης με το "τριφύλλι".

" Όσο για τους παίκτες που τραυματίστηκαν δυστυχώς σήμερα, οι Διαμαντάκος και Φορμπς θα μείνουν δύο μέρες έξω και από την Τετάρτη θα είναι πάλι στην προπόνηση. Όμως δυστυχώς για μας άλλη μια βδομάδα ξεκινάει προβληματικά", σχολίασε χαρακτηριστικά. Το παιχνίδι με την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη είναι άλλωστε από αυτά που θέλει όσο τίποτε άλλο η ΓΣΛ, στον δρόμο προς την επίτευξη του στόχου της παραμονής στη Stoiximan.gr Basket League.

Εξάλλου, το ντεμπούτο τους με τη φανέλα της θεσσαλικής ομάδας έκαναν σήμερα (22/10) οι Κέβιν Γκάλογουεϊ και Νίκος Στυλιανού.

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ