ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Ανακοίνωσε Νταβιγιόν Ντρέιπερ ο ΓΣΛ-Φάρος

Ανακοίνωσε Νταβιγιόν Ντρέιπερ ο ΓΣΛ-Φάρος
FACEBOOK ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΦΑΡΟΣ ΚΑΕ

Ο ΓΣΛ-Φάρος προχώρησε σε ακόμα μία μεταγραφή, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Νταβιγιόν Ντρέιπερ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ολλανδία και θα αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Ντινγκλ, ο οποίος δεν ικανοποίησε.

Ο Νταβιγιόν Ντρέιπερ (23 χρονών, 2.01 μέτρα πάουερ φόργουορντ) είναι πλέον παίκτης του ΓΣΛ-Φάρου. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο σύλλογος, ανακοινώνοντας την απόκτησή του στην σελίδα της ομάδας στο Facebook. Ο Ντρέιπερ θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντάνιελ Ντινγκλ.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Τον Αμερικανό Daviyon Draper απέκτησε ο Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος

Ο Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Daviyon Draper.

Είναι Αμερικάνος, 23 ετών (6 Αυγούστου 1994), με ύψος 2.02 μ. και αγωνίζεται στην θέση "4".

Κατά την περσινή σεζόν, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας με την ομάδα Leiden, όπου είχε μ.ο. 14.7 π., 6 ριμπάουντ, ένα κόψιμο".

Αξίζει να αναφερθεί ότι με την απόκτηση του Ντρέιπερ ο ΓΣΛ-Φάρος έχει πλέον 7 ξένους. Κι αυτό γιατί πριν από τον Ντρέιπερ η ομάδα του κόουτς Σκουρτόπουλου έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Ουίλι Κόνερ, Κέβιν Ουέαρ, Ραχίμ Ουάτς, Πέρι Πέτι, Ρόλαντ Σάφτενααρ και Κένι Χολ, με τον τελευταίο πάντως να είναι αυτή τη στιγμή τραυματίας και να αναμένεται να μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης.

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ