ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Αφοσιωμένος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Στιβ Μπαρτ

BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από την στιγμή που απομένει ένα ακόμη παιχνίδι για την ολοκλήρωση της regular season, ο Στιβ Μπαρτ δήλωσε... πιστός στον Γυμναστικό Λάρισας εν όψει της μονομαχίας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βαγγέλης Τσάπας ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης (10/5) τη μεγαλύτερη μεταγραφή ξένου στην ιστορία της Α2, με τον Στιβ Μπαρτ να κατηφορίζει από τη Λάρισα στη Νίκαια για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο θόρυβος που έγινε ήταν -αναμενόμενα- μεγάλος αφού αλλάζει άρδην τα δεδομένα στη μάχη της ανόδου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Ο ίδιος ο αριστερόχειρας γκαρντ/φόργουορντ θέλησε να θυμίσει σε όλους όμως πως προέχει ένα παιχνίδι, αυτό με τον ΠΑΟΚ (13/11) για την ολοκλήρωση της σεζόν. Ένα παιχνίδι το οποίο θα επιδιώξει να κερδίσει. " Όσο χαρούμενος κι αν είμαι για την ομάδα μου, τον Γυμναστικό Λάρισας, που κατάφερε να μείνει στην Α1, έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι να παίξουμε κι αυτό είναι η μία και μοναδική ανησυχία. Κι έπειτα το καλοκαίρι. Δεν έχω καμία ιδέα τι θα φέρει το μέλλον ή η επόμενη χρονιά", έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αφοσιωμένος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Στιβ Μπαρτ
TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ